С искане за справедливост: Колеги на загиналия Алипи блокираха околовръстния път на Враца /снимки/

С искане за справедливост: Колеги на загиналия Алипи блокираха околовръстния път на Враца /снимки/ Колеги на загиналия в тежката катастрофа Алипи блокираха обходния път на Враца.
Зверският пътен инцидент стана във вторник вечерта, а за него писа BulNews.

Извънредно! Мъж загина в жестока катастрофа на обходния път на Враца /снимки/

Около 7 часа тази сутрин те спряха служебните си автомобили на кръстовището, където бе блъснат и убит 57-годишният мъж.
Заедно с таксиметровите шофьори на мястото пристигнаха и близките на Алипи Алипиев. Те бяха категорични, че ще настояват турският тираджия да понесе справедливо наказание и ще продължават с протестите, докато се убедят, че ще бъдат взети адекватни мерки.
Според синовете на починалия мъж, дори баща им да не е спрял на знак "Стоп" във фаталната вечер, смъртоносният удар е могъл да бъде избегнат, ако тираджията е спазвал ограничението, но това не се е случило. По техни думи няма и метър спирачен път от камиона.
Припомняме, че вчера от полицията съобщиха, че тираджията е бил дрогиран с амфети.

МВР: Тираджията от зверското меле със загинал край Враца е бил надрусан

В 17 часа в сряда колеги на Алипи организираха шествие във Враца, с което заявиха категорично, че няма да позволят да бъдат убивани един по един от шофьори на камиони, седнали зад волана неадекватни.

След тежката катастрофа със загинал край Враца: Таксиметрови шофьори излязоха на протест, искат справедливост

За кратко тази сутрин околовръстният път на Враца бе блокиран от жълтите автомобили, но към момента трафикът се осъществява нормално.
23.02.2023, 08:37 часа
3897 4
Коментари

мммдааа

23.02.2023, 20:33 часа
Платеното за този 1/2 околовръстен път е достатъчно и за надлези и за втората част,която липсва тук а около монтана я има.Дипломатичен начин е да наречеш кражбите-"икономии",но виждаме че желаещите за "икономии" не отстъпват! За качеството не говорим

до горния коментар

23.02.2023, 17:08 часа
Решението е естакада (път на 2 нива). Ама нали бързаха преди години да го открият това прословуто околовръстно и нямаше време и пари. Сега берем плодовете на тези "икономии".

pimp

23.02.2023, 09:50 часа
стоп СТОП ДУР stop

23.02.2023, 09:06 часа
Протест срещу какво?!Срещу липсата на късмет?На тези стопове, както и на тези на криводолско шосе и околовръстното масово не се спира. Всички знаят за това, а някои плащат скъпо. Протест спасете ни от нас самите? Как?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha