Извънредно! Мъж загина в жестока катастрофа на обходния път на Враца /снимки/

Извънредно! Мъж загина в жестока катастрофа на обходния път на Враца /снимки/ Мъж загина в тежка катастрофа на околовръстния път на Враца, видя репортер на агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди около 2 часа, на разклона между квартал "Кулата" и село Нефела.
По неофициална информация турски ТИР, пътуващ в посока "Дунав мост 2", е помел такси "Шкода" на врачанската фирма "Корект". Служебната кола се движела от Нефела към кв. "Кулата", когато, по неясни към момента причини, последвал зверски сблъсък между нея и камиона.
Ударът е бил толкова силен, че шофьорът на таксито е загинал на място.
Веднага след инцидента на мястото са пристигнали екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ, като медиците само констатирали смъртта на водача. Вследствие на жестокото меле, колата е огъната като консерва, което наложило огнеборците да режат ламарините, за да извадят бездиханното тяло на таксиметровия шофьор.
Съветваме водачите да се движат с повишено внимание, тъй като в момента на мястото има екип на "Пътна помощ", който работи по преместването на таксито. На местопроизшествието има и униформени, които съдействат за премахването на колата от пътното платно.
21.02.2023, 22:55 часа
12327 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha