Срам и позор! Калпав ремонт на улица в Краводер вбеси хората, „Гарант-90“ пак се изложи /снимки/

Срам и позор! Калпав ремонт на улица в Краводер вбеси хората, „Гарант-90“ пак се изложи /снимки/ Нов скандал избухна около врачанската строителна фирма „Гарант-90“, видя агенция BulNews.
Поводът за поредното напрежение около дружеството на мустакатия комбинатор е извършеният от него основен ремонт на улица „Георги Димитров“ в село Краводер, община Криводол. В една от местните групи във фейсбук живеещи там са публикували снимки, от които се вижда плачевните резултати от работата на скандалната фирма от Враца.
Падналите дъждове ясно са очертали сериозните пропуски на строителите. Цялата улица е наводнена и не може да се мине по нея, въпреки прясно положения асфалт. Веднага става ясно, че не са спазени основни правила при извършването на подобни дейности. Липсват отводнителни шахти, няма наклон на пътната настилка и куп други неща, които опитен строител като Стоян Цонев много добре знае, но си ги спестява. Знае го и неговото гуру Петя Аврамова.
На снимките ясно се виждат и разхвърляните бордюри, които със сигурност по спецификация е трябвало да се поставят край пътя. Вероятно и дебелината на самия асфалт не отговаря на зададената в поръчката и това лесно може да бъде установено с лабораторията, която в момента изследва пътната настилка в други участъци в страната.
Странното е как общинската комисия, назначена от кмета на общината Ицо Доков, не е видяла, че ремонтът на улицата е направен през пръсти и възложената работа не е извършена в цялост  от „Гарант-90“. Стойността на тази поръчка възлиза на близо 1 500 000 народна пара.
Вероятно спестените средства при ремонта са вложени в закупуването на хотел на гръцкия остров „Парос“.
Очаквайте скоро разследване за имотите на кмета на Криводол от ГЕРБ Ицо Доков. Може пък баш преди изборите КПКОНПИ да се заинтригува от внезапното забогатяване на градоначалника и то само за един мандат…
16.05.2023, 09:52 часа
5624 7
Коментари

ВРАЧАНИН

16.05.2023, 17:05 часа
Същата фирма направи "ремонт" на ул. Черни Дрин във Враца. Идете и направете снимки на същите локви.

Наблюдател

16.05.2023, 16:38 часа
Всичко започна от криводолеца, знаете кой. Фирмата беше любима на Бубев, направи ги милионери. Все червен боклук.

и те така те

16.05.2023, 15:23 часа
Както е тръгнало балдъзата ще си купи скоро остров в Гърция.Баси айдучоро!

Киро

16.05.2023, 11:47 часа
Когато си некадърен, ама крадлив и безочлив така се получава. Всички ние виждаме какви ремонти се правят в общината и какви "специалисти" ги извършват. Контрол никакъв, защото парите са прибрани и са замазани очите на слепците. Доков е с хотел вече.

mutra

16.05.2023, 11:23 часа
толкова пари влязоха по проекти в общината благодарение на Петър Данчев, а сегашния кмет всичко омаза и окраде. Един проект няма спечелен за 3 години и половина. Пълно безхаберие и провал за него и бълдъзата, която как така без заплата кара нов джип?

До Бойко Борисов

16.05.2023, 11:20 часа
Сега наистина е на ход прокуратурата. Може ли преди 2 седмици новоизградения площад пред общината да го "косят" с храсторези? Може ли плочките по тротоарите да се разместват при ходене от пешеходците и да нямат симетрия една с друга?

запознат

16.05.2023, 11:18 часа
Това за съжаление е началото на поредицата от калпави и бутафорни ремонти, с които Криводол ще се "гордее". Срамно е, че при завещани проекти от стария кмет, Доков не може да ги довърши, а за качество сами виждате резултата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha