Стана горещо! Атрактивна красавица от TikTok иска да стане кметица на Горно Пещене /видео+снимки/

Стана горещо! Атрактивна красавица от TikTok иска да стане кметица на Горно Пещене /видео+снимки/ Атрактивна кандидат-кметица иска да превземе врачанското село Горно Пещене, научи агенция BulNews. Претендентът на ПП Ивелина Стоянова привлича като магнит избирателите от мъжки пол с провокативна визия. 
Кандидатката за кметския стол е едва на 23 години. Тя е израснала в Горно Пещене и до ден днешен живее там със семейството си. Позната е на съселяните си като активен млад човек и с това, че често организира и помага на различни благородни каузи. 
В предизборните си агитации обещава да работи усърдно за разрешаване на проблемите на родното си място и за подобряване на условията за живот. 
В социалните мрежи обаче Ива Мото се изявява в доста по-различно амплоа. Засуканата девойка обира лайковете в TikTok с провокативни видеа. На тях тя често пръска сексапил, танцувайки под ритмите на поп-фолк хитове. 
Кой ще надделее в сблъсъка между поколенията – дали активната провокация в социалната мрежа или традиционната предизборна агитация – предстои да разберем тази неделя. 
Едно обаче е ясно – ако не успее в политиката, то Ива Мото със сигурност има бъдеще като инфлуенсър...
Вижте някои от най-интересните видеа тук, тук, тук и тук.
27.10.2023, 09:28 часа
8113 1
Коментари

Бадр Хари

27.10.2023, 11:15 часа
Тая е голема теснотийка
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha