Ефектът BulNews! Общинските съветници във Враца не позволиха на „Екофрут“ да купи общинска земя на ниска цена /снимки+видео/

Ефектът BulNews! Общинските съветници във Враца не позволиха на „Екофрут“ да купи общинска земя на ниска цена /снимки+видео/ Общинските съветници във Враца не позволиха на „Екофрут“ да купи общинска земя на безценица, видя репортер на агенция BulNews.
Вчера ви съобщихме, че транспортната фирма иска да се сдобие с парче имот на ниска цена, а за това стана ясно от предложение на Ваня Могиланска - главен експерт в дирекция „Общинска собственост“ в общината.

Внимание, внимание! „Екофрут“ опитва да лапне общинска земя на безценица, съветниците могат да го спрат /доказателства/

След като медията ни направи публично достояние какви са намеренията на Емил Марков, общинските съветници явно много внимателно са се запознали с цялата документация около точка №17 от дневния ред на днешната редовна сесия, и предложението бе отхвърлено.
Гласуването бе поименно, като съмнителната сделка бе подкрепена от Вероника Ценова, Владимир Миленков, Иво Ралчовски, Димитър Пеев, Мария Симеонова, Мартин Руменов, Момчил Калистратов, Наташка Велчовска, Нина Дакева, Сашка Александрова, Светослав Арнаудов, Цветелина Николаева от ГЕРБ и Томас Петров от ВМРО. Всички останали гласуваха с „Против“ и „Въздържал се“.

19.12.2023, 13:57 часа
5309 2
Коментари

Сеирджия

19.12.2023, 18:37 часа
Тежък удар по реномето на дебелия шопар от Екофрут

Пурко

19.12.2023, 16:34 часа
Сделката е платена за местните избори. Като чета кои са я подкрепили е ясно кой им е заповядал как да гласуват!!! Безропотните гербери и синчето на Ники Турчето от ВМРО.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha