Срамота! Гошо Синдика няма спиране, пак излъга читателите на „Конкурент“

Срамота! Гошо Синдика няма спиране, пак излъга читателите на „Конкурент“ Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров пак си позволи да излъже читателите си, установи проверка на информационна агенция BulNews.bg. Медията ни неведнъж публично предупреждава, че над електронното му издание тече мониторинг и въпреки това Гошо Синдика продължава да демонстрира своята наглост.
Последният случай е от вчера преди обед. Във Враца стана верижна катастрофа. Подобни инциденти се случват почти всеки ден и този с нищо не е повече от останалите. В 10.41 ч. BulNews.bg публикува първа информация за нея. Какво бе учудването ни, когато видяхме, че Гошо Синдика е тиражирал новината за катастрофата с час 10.40. Мониторингът ни обаче вече бе документирал, че към този час в сайта на „Конкурент“ подобно събитие няма. Реално новината беше качена в 10.50 ч., но Гошо Синдика върна часовника с 10 мин., за да изглежда, че е съобщил първи за катастрофата и така е изпреварил информационния лидер на Северозапада.
За обикновения читател това са незначителни подробности и трудно нормален човек би разбрал защо се прави подобно нещо. При липсата на други професионални аргументи, за Гошо Синдика да е първи е на живот и смърт! Страдащият от Наполеонов комплекс главен редактор много иска да мери ръст с предишния си работодател, но обективно това няма как да стане и затова прибягва до измама. Вероятно връщането на часовника го докарва до душевен оргазъм, иначе няма как да бъде тълкувана тази страст, с която упорито го прави.
Вчера информационна агенция BulNews.bg за пореден ден изстреля няколко новинарски бомби и това вероятно е изнервило до краен предел болезнено амбициозния Гошо Синдика. Връщането на часовника на новините обаче не е начинът да се печелят читатели, а е най-бързият път към фалита. Гошо, покажи се, някой вече чука на вратата на редакцията…
18.08.2017, 08:30 часа
2348 2
Коментари

Христо Кидиков

18.08.2017, 13:02 часа
Релето на Георги е дало накъсо и има нужда от лечение, както и патрона му Кокорчо. Все е било, ама такова надупване пред кмета не е имало в историята на врачанската журналистика! Срам за професията!

Фен

18.08.2017, 10:20 часа
Боклук!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha