Илиян Маринов ще свири дербито "Кариана" - "Бдин"

Илиян Маринов ще свири дербито "Кариана" - "Бдин" Илиян Маринов бе назначен за главен съдия на северозападното дерби "Кариана" – "Бдин". Срещата е от 11 кръг на Северозападната Трета лига. Врачанската съдийска бригада за мача в Ерден ще бъде допълнена от Емил Тодоров и Георги Бенчовски. Четвърти рефер на мача ще бъде Дочо Михов, а делегат Николай Николов и двамата от Ловеч. 
Още двама врачани присъстват в съдийските наряди от предстоящия кръг. Росен Гановски е назначен за четвърти съдия в Кнежа на срещата "Мизия" - "Академик"/Свищов/. Пак там като асистент-рефер ще се изявява Владимир Вълов, който вече защитава монтанската съдийска колегия. Главен съдия на мача ще бъде Петър Иванов, а другия помощния е Веско Найденов.
Срещата "Павликени" - "Първа Атомна" е поверена на съдийска бригада от Велико Търново в състав: Никола Анастасов, Тихомир Папазов и Ренета Димитрова. 
Трио от Видин в състав: Антоан Стефанов, Николай Недков и Божидар Живков ще съдийства "Вихър" - "Ювентус"/Малчика/. Друг отбор от Северозапада "Ком" посреща "Янтра".
Останалите две срещи от кръга са "Трявна" - "Литекс" и "Севлиево" - "Партизан". Всички срещи са в неделя с начален час 16. 
20.10.2016, 21:00 часа
808 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha