"Бдин" /Видин/ разгроми "Трявна" с 6:0

"Бдин" /Видин/ разгроми "Трявна" с 6:0 "Бдин" /Видин/ надигра "Трявна" с 6:0. Гостите останаха с 10 играчи след директен картон за Цветан Михов в 14 минута. Михов задържа с ръка откъсващия се сам срещу вратаря Александър Соколов и главния съдия Росен Гановски го изгони. Минута по- късно падна  и първият гол. Точен бе капитанът на видинчани Ивайло Иванов, който от воле засече едно центриране в наказателното поле на гостите. Цветан Цветанов бе повален за дузпа в 34 минута, а точен бе Александър Соколов. В 38 минута Ивайло Иванов отбеляза втория си гол в мача, след като засече центриране от фал с глава. През втората част паднаха другите три попадения. Янек Кирилов покачи на 4:0 в 59 минута след хубав индивидуален пробив. В 68 Цветан Цветанов вкара хубав гол от воле след центриране на Калоян Цветков. В 83 минута Ивайло Иванов реализира ново попадение с глава след ъглов удар, за да оформи крайното 6:0 и своя хет-трик.
"Доволен съм и от играта и от резултата", коментира старши треньорът на "Бдин" Борислав Борисов:
"Играха много добре. Създадохме много положения...Така играхме и в Кнежа, но за съжаление завършихме 2:2...Ще гоним победи в оставащите два мача и после ще мислим за следващия сезон."
Преди началото на срещата Еней Велев от Областния съвет на БФС Видин връчи купата за второ място на юношите старша възраст на "Бдин", изпратена от Зоналния съвет във Велико Търново на Стойчо Стойков, капитан на юношите и вече част от мъжкия отбор.

22.05.2017, 12:46 часа
509 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha