Миро Антонов пак ляга под ножа, пропуска важни срещи на "Монтана"

Миро Антонов пак ляга под ножа, пропуска важни срещи на "Монтана"  Централният нападател на "Монтана" Мирослав Антонов ще трябва да претърпи втора интервенция на оперираното през зимата ляво коляно. Тогава 32-годишният футболист скъса предни кръстни връзки и минискус и стана пациент в клиниката на д-р Хубенов. В началото на лятото Антонов започна индивидуална подготовка, постепенно увеличаваше натоварванията, а прогнозите бяха, че ще е готов за игра в началото септември. През последната седмица бившият нападател на "Левски" (София) и "Лудогорец" (Разград) почувствал болки в същото коляно. Направеният ядрено-магнитен резонанс показал, че менискусът не е зараснал добре и този път ще трябва да бъде премахнат. Повторната операцията отново ще бъде извършена отново от д-р Динко Хубенов на 17 септември. След нея Антонов ще се възстановява поне месец и на практика ще пропусне почти всички срещи от есенния полусезон от първенството.
„Много ме е яд, защото няма да мога да помогна на родния си клуб в най-важните двубои, които му предстоят”, заяви Миро Антонов.
През септември "Монтана" приема на стадион „Огоста” лидера във Втора лига "Царско село" (17) и "Арда" (30). На 25 септември пък монтаци са домакини и на ЦСКА, но в 1/16 финална среща от турнира за Купата на България.
12.09.2018, 18:57 часа
846 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha