Сашо Ангелов даде допълнителна почивка на играчите на "Ботев"/Враца/

Сашо Ангелов даде допълнителна почивка на играчите на "Ботев"/Враца/ Футболистите на "Ботев"/Враца/ бяха разпуснати в неочаквана ваканция и ще се съберат във вторник за първото занимание от тази седмица. Старши треньорът Сашо Ангелов решил да им даде един ден повече почивка, тъй като през миналата седмица в рамките на 6 дни новакът в елита изигра 3 мача.
В следващия кръг, навръх националния празник 3 март, врачани гостуват в Разград на шампиона "Лудогорец". Тъй като мачът е в неделя, обаче, наставникът решил да отпусне 24 часа повече почивка за възпитаниците си.
Преди последните 3 срещи от редовния сезон "Ботев" заема 9-о място във временното класиране. След мача в Разград на врачани им предстои домакинство срещу "Верея" на 8 март, а седмица по-късно гостуват на съименника си в Пловдив.
25.02.2019, 10:32 часа
1676 2
Коментари

Леле Мале

25.02.2019, 15:03 часа
Никой не е виновен на Костов, че не знае кога се излиза от вратата и се пресича нападател и кога не се излиза! Никой не е виновен на защитата, че заспива на 3-4 пъти и голяма грешка беше да изкара Домо който е като Плеймейкър,съдята подкрепяше яко Сл

v milev

25.02.2019, 11:16 часа
te tova e novina
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha