Право на отговор: Промоциите в "Кауфланд" са различни в цялата страна

Право на отговор: Промоциите в "Кауфланд" са различни в цялата страна Във връзка с публикуваната на 03.12.2020 г. статия със заглавие „Читатели беснеят: "Кауфланд" във Враца продължава да лъже клиентите си /доказателства/” в интернет сайта bulnews.bg Kaufland България би искала да направи следното уточнение:
Kaufland България разполага с 60 магазина в 34 града в цялата страна, в някои от които асортиментът достига до 20 000 артикула. В следствие на това асортиментът на търговската верига варира в различните градове, а част от промоциите в седмичните ни брошури не са еднакви за територията на цялата страна. Припомняме, че всички актуални промоции по градове и райони са отразени в хартиените брошури, които могат да бъдат открити в хипермаркетите на веригата. 
В хипермаркета ни в гр. Враца в момента на промоционална цена може да бъде закупен „Свински врат без кост“, а в други градове и райони на страната на същата промоция може да бъде закупен продуктът „Свинско каре без кост“. В приложените към публикацията снимки се вижда, че изданието се позовава на електронната брошура в нашия уебсайт, чиято система функционира така, че когато клиент не е избрал собственоръчно желания от него град, тя автоматично му предоставя информация, базирана на относителната географска ширина на клиента. 
Ето защо Kaufland България препоръчва на всички свои клиенти, които се информират от дигиталния вариант на седмичната ни брошура в корпоративния ни уебсайт, първо да избират съответния град, в който се намират, за да получат най-актуалната информация за седмичните ни предложения. 

 
04.12.2020, 10:43 часа
6883 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha