Фен на Кристияно Роналдо парафира за 2 години с "Монтана"

Фен на Кристияно Роналдо парафира за 2 години с "Монтана" От стадион „Огоста“ се похвалиха с шесто ново попълнение.
Само след една тренировка договор с клуба подписа 23-годишният Аспарух Смилков. Той идва от "Беласица" (Петрич), играе с успех по целия ляв фланг, а контрактът му е за срок от две години. Освен на "Бела" Смилков е носил още екипите на "Септември" (София), "Ботев" (Гълъбово) и "Пирин" (Благоевград).
Аспарух Смилков, който е фен на Кристияно Роналдо, е шестият нов футболист в лятната селекция на Монтана. Преди него северозападния тим се подсили със защитниците Димитър Буров ("Ботев" Враца) и Даниел Стоянов ("Локомотив" Горна Оряховица), полузащитниците Николай Николов ("Левски" Лом) и Атанас Карачаров ("Беласица" Петрич) и нападателят Стефан Христов ("Царско село"). И техният договор е до 30 юни 2023 година.
Дошлият на проби от "Нефтохимик" (Бургас) 20-годишен защитник Делян Иванов пък бе освободен. Той започна подготовка с "Монтана", но от клуба прецениха, че трудно би се преборил за титулярното място и за него ще е по-добре да иде в отбор, в който да играе редовно.
20.06.2021, 16:47 часа
1265 1
Коментари

Ботев Враца

20.06.2021, 21:28 часа
А в Ботев Враца, все още чакаме чужденците от Англия, Франция, Португалия и Бразилия, Дочух че идвали с канута по средиземно море и за това се бавят, а от Бразилия, ще се забавят повечко, че трябва и Атлантика да преплуват.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha