Неблагодарност или некадърност?! Стоян Цонев май саботира кмета на Враца Калин Каменов, не си изпълнява поръчките /снимки/

Неблагодарност или некадърност?! Стоян Цонев май саботира кмета на Враца Калин Каменов, не си изпълнява поръчките /снимки/ Врачанският бизнесмен Стоян Цонев вече открито саботира кмета на града Калин Каменов, установи анализ на агенция BulNews.
Собственикът на строителната фирма „Гарант-90“ упорито не иска да завърши ремонта на улица „Г.С. Раковски“ и така създава настроения у шофьорите срещу градоначалника.
На 29 септември от общината официално съобщиха, че на следващия ден ще бъде затворена възловата улица за основен ремонт. Според графика, тя трябваше да стане готова до 15 дни, което означаваше на 15 октомври. Трафикът по нея тръгна обаче едва в началото на ноември и то след критична публикация в BulNews.

Враца псува Стоян Цонев! Строителната фирма „Гарант-90“ изостави ремонта на възлова улица, шофьорите са бесни /снимки/

Въпреки че оттогава мина доста време, улицата все още не е в това състояние, в което би трябвало да е. Точно да сградата на Банка ДСК е оставена дупка, която е потенциален убиец на автомобили. Около капака на шахта са изкопани поне 10-15 см., което при малко по-висока скорост или в дъжд може да изкриви джанта и да разцепи гумата на преминаващите коли. Останалата част от улицата, с куп уговорки, може да се използва от данъкоплатците. Така, измъчени от проточилия се ремонт, шофьорите натискат педала на газта, без да подозират, че в нейния край Стоян Цонев им е заложил капан.
За гражданите няма разумна причина защо беше направен ремонтът на целия път и беше оставена тази шахта. Обяснението за лошото време не е приемливо, защото можеше да се запълни дупката с 2-3 кофи студена смес. Едва ли могъщата „Гарант-90“ няма финансова възможност да купи подходящия материал и да не залага този капан на врачанските шофьори. По-скоро дупката е оставена да дразни обществото и така псувните да отиват към кмета. Подобна схема е изненадваща, тъй като по времето на Калин Каменов Стоян Цонев се превърна в абсолютен монополист сред спечелите поръчки за асфалтиране в общината. Ако това е вярно, всеки вещ анализатор би определил ситуацията като неблагодарност към личността на човека, който го подкрепяше през тези години. По-непросветен би търсил отговор защо се случват подобни неща. Отговорът може да го даде народният представител Петя Аврамова, която мнозина припознават като началник или поне съдружник на Стоян Цонев.
За местните шофьори остава надеждата, че някой от Инспектората в общината ще потърси отговорност от самодоволния строителен бос защо втора седмица стои тази дупка в прясно ремонтирания път. Само така може да се установи със сигурност дали това е неблагодарност към кмета или некадърност на строителя.
05.12.2022, 13:43 часа
7697 5
Коментари

ТRACE

05.12.2022, 22:39 часа
Гербаджии така правят пътищата и улиците след откриването веднага следва ремонт.

7

05.12.2022, 19:12 часа
целия"нов" пробив е на пропадания с локви факт

Ние

05.12.2022, 18:03 часа
Това го правим НИЕ задружните комунисти. Цонев беше любимец на Бубев. Не ни пипайте човека, иначе дупка до дупка по асфалтовия килим. Слава на БКП!

аз

05.12.2022, 16:18 часа
Не го прави това само Стоян Цонев, а всички приближени до "Кмета". Те толкова си могат.

Н

05.12.2022, 15:02 часа
Жалка история са тия шахти. Изобщо не са изравнени с настилката, камо ли да са стабилни. Не бих рискувал да мина върху тях. Отбиване на номера..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha