Враца псува Стоян Цонев! Строителната фирма „Гарант-90“ изостави ремонта на възлова улица, шофьорите са бесни /снимки/

Враца псува Стоян Цонев! Строителната фирма „Гарант-90“ изостави ремонта на възлова улица, шофьорите са бесни /снимки/ През последните дни най-мразеният човек във Враца е бизнесменът Стоян Цонев, установи разследване на агенция BulNews.
Собственикът на местната строителна фирма „Гарант-90“ за пореден път направи своя коронен номер и предизвика негативни коментари на жителите на областния център. Причината за този гняв е повече от основателна.
На 29 септември от община Враца официално съобщиха, че на следващия ден ще бъде затворена възловата улица „Г.С. Раковски“ за основен ремонт. Според графика тя трябваше да стане готова до 15 дни, което означаваше на 15 октомври шофьорите да могат вече спокойно да минават по нея.
24 дни по-късно обаче тя не само не е готова, но и от няколко дни на нея няма никаква строителна техника. Видимо и с невъоръжено око е, че обектът е изоставен и няма шанс забавянето да бъде наваксано. През това време нямаше нито проливни валежи от дъжд, нито от сняг и обществото не вижда уважителна причина улицата да прилича на украинските, които обаче са във време на война. Да не говорим, че и това, което досега е отлято, е гърбаво като египетска камила и няма никакви естетически качества.
Запознати с методите на работа на Стоян Цонев коментират, че това не се случва за първи път на негови обекти. Последният пример е от кв. Бистрец, където отново по същата схема бетонира част от улиците и изчезна, и с това предизвика гнева на живеещите там за нищоправенето.
Големият проблем е, че гражданите не са запознати с номерата на мустакатия строителен бос и псуват кмета на града Калин Каменов, който в случая няма никаква вина за забавения ремонт.
Видни анализатори предлагат Стоян Цонев да бъде държан далече от тучната общинска ясла, въпреки яростния лобизъм в негова полза от народния представител Петя Аврамова. Живеещите на улицата предлагат Стоян Цонев и неговото гуру Петя Аврамова да минат от единия край на улицата до другия, за да преброят от колко яйца ще бъдат улучени.
Догодина са местните избори и е време Калин Каменов да започне да се пази от некоректни партньори, ако иска пак да победи с рекорден резултат.
24.10.2022, 13:18 часа
11114 3
Коментари

V

25.10.2022, 10:26 часа
В Община Враца не останаха квалифицирани кадри, познаващи инвестиционните строителни процеси. Коментар по конкретния случай трябва да се търси от зам. кмета инж. Стойчков и неговата "Строителна дирекция" за нарушение на законодателството ЗУТ!!!!!!!!!

Българче

24.10.2022, 20:37 часа
да се наричам - проклетия е за мене ! Всичко българско и родно е фалшиво , но на кой му дреме ?!?! За животните се грижим ! Мрем по улици и по джадета ! И велики сме във лимузини : сбирщината от селата - та на жълтите павета ! Бълхарче да`н съм !!!

Borko

24.10.2022, 14:46 часа
"Гарант 90" ООД е изпълнител на СМР, но когато участниците в строителството пред него не са си свършили/довършили работата, е лесно да се обвинява последния в редицата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha