Глобиха жената, душила социална работничка

Глобиха жената, душила социална работничка

Районният съд в Бяла Слатина глоби със 100 лева жената, която души служителка в дирекция „Социално подпомагане” в града.
Грозната сцена стана на 5 февруари в сградата на дирекцията. 27-годишната Ц.Б. хванала за шията социалната работничка, напсувала я и отправила неприлични изрази и към други служители.
Душената служителка е Илияна Донкова, временно изпълняваща длъжността директор на дирекцията на мястото на Васил Петков. Жената с буйния нрав отишла в социалната служба, за да подаде молба за помощи от името на съпруга си, който бил в болница, разказа директорката на „Социално подпомагане“ във Враца Сашка Началнишка. Ц.П. обаче не могла да обясни на служителките какво точно иска, ядосала се и нападнала Донкова.
Необосновано агресивното поведение на жената е наложило да бъде извикана полиция. Въпросната жена е продължила със заплахи и обиди и след идването на полицаите, поради което е задържана за 24 часа. Още на другия ден местният районен съд е постановил административно наказание за нападателката по реда на Указа за борба с дребното хулиганство.

09.02.2015, 15:00 часа
1069 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha