Само в BulNews! Отново хванаха в издънка горския инспектор Илиян Илиев от РУГ-Берковица, образувано е досъдебно производство

Само в BulNews! Отново хванаха в издънка горския инспектор Илиян Илиев от РУГ-Берковица, образувано е досъдебно производство Горският инспектор от регионалната дирекция в Берковица Илиян Миланов Илиев отново е хванат в издънка, научи ексклузивно агенция BulNews.
Миналият месец МВР-Монтана официално съобщи, че в имот в село Черкаски, община Вършец, ползван от 42-годишен жител на Мездра, са открити на различни места и иззети общо 150 литра ракия и 6 патрона от различен калибър, без документ за законния им произход. При обиска са открити и 688 законно притежавани боеприпаси, но извън количествата и мястото им за съхранение, съгласно ЗОБВВПИ. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 234, ал. 1 и чл. 339, ал. 1 от НК.
Разследване на медията ни установи, че заловеният с незаконни количества алкохол и патрони е печално известният вече горски инспектор Илия Илиев.
Само 2-3 седмици преди този случай агенция BulNews единствена съобщи, че държавният служител е хванат в същия имот с около 2 куб. незаконна дървесина. Когато служителите на икономическа полиция в Монтана нахлули в двора на къщата, те заварили Илиян Илиев да реже на гатера си трупи с неясен произход. На нарушителя е бил съставен акт и преписката е предадена на районната прокуратура.

Ексклузивно в BulNews! Заловиха горски инспектор от Берковица с бракониерски дърва, предаден е на прокуратурата /снимка/

В европейските държави в такъв случай държавният служител се отстранява до приключването на производствата срещу него. Хора от региона обаче твърдят, че Илиян Илиев продължава да ходи на проверки и да отправя двусмислени реплики към работниците, които добиват дърва.
В редакцията на медията ни вече започнаха да постъпват интересни сигнали за шефа на РУГ-Берковица Сашо Каменов и главен инспектор Момчил Костадинов, който отговаря за Врачанско.
Добри хора нарисуваха схемата на работа на цялата структура в Северозападна България, на която може да завиди дори и Иван Гешев. Така например един от държавните служители, който е част от нея, за около 5 години е закупил в землището на Враца близо 500 дка ниви и пасища. Грубите сметки показват, че за подобни сделки са необходими поне 500 000 лева, а новият им собственик взима месечно 1 300 лв. заплата.
За това обаче ще стане дума в следващ материал, който гарантирано ще бъде прочетен и от главния прокурор Иван Гешев, както и от шефа на КПКОНПИ Сотир Цацаров.
Най-интересното предстои…
03.07.2020, 08:50 часа
289234 5
Коментари

Blagodarim

31.07.2020, 08:50 часа
Blagodarim na BulNews za tova rasledvane, vreme e tazi mafiq da bude razbita. Nie sme bedni hora i ne mojem da si nabavim durva za ogrev ot sobstvenat si gora v Mezdra zaradi tozi inspektor kradec. Molim da gi dadete na prokuror vednaga g-n Buzov .

Бул нюз моля не се бавете и напишете

30.07.2020, 20:11 часа
Грубите сметки показват, че за подобни сделки са необходими поне 500 000 лева, а новият им собственик взима месечно 1 300 лв. заплата. За това обаче ще стане дума в следващ материал, който гарантирано ще бъде прочетен и от главния прокурор Иван Гешев

Момчил Костадинов

30.07.2020, 20:04 часа
Аз не съм престъпник аз просто не спазвам никакви парвила. Работя като горски инспектор и контролирам работата на жена си директор на горското в Мездра. ГЕРБ ни пази и затова можем да крадем безконтролно. Никога няма да ни затворят никога.

Байко

03.07.2020, 19:57 часа
Има склад за дърва по пътя за пре§иствателната станция играча , а уж е държавен служител. Заедно с жена му в затвора веднага.

Кой ли е този с нивите

03.07.2020, 19:41 часа
Жена му е директор на горското в Мездра
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha