Само в BulNews! Отново хванаха в издънка горския инспектор Илиян Илиев от РУГ-Берковица, образувано е досъдебно производство

Само в BulNews! Отново хванаха в издънка горския инспектор Илиян Илиев от РУГ-Берковица, образувано е досъдебно производство Горският инспектор от регионалната дирекция в Берковица Илиян Миланов Илиев отново е хванат в издънка, научи ексклузивно агенция BulNews.
Миналият месец МВР-Монтана официално съобщи, че в имот в село Черкаски, община Вършец, ползван от 42-годишен жител на Мездра, са открити на различни места и иззети общо 150 литра ракия и 6 патрона от различен калибър, без документ за законния им произход. При обиска са открити и 688 законно притежавани боеприпаси, но извън количествата и мястото им за съхранение, съгласно ЗОБВВПИ. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 234, ал. 1 и чл. 339, ал. 1 от НК.
Разследване на медията ни установи, че заловеният с незаконни количества алкохол и патрони е печално известният вече горски инспектор Илия Илиев.
Само 2-3 седмици преди този случай агенция BulNews единствена съобщи, че държавният служител е хванат в същия имот с около 2 куб. незаконна дървесина. Когато служителите на икономическа полиция в Монтана нахлули в двора на къщата, те заварили Илиян Илиев да реже на гатера си трупи с неясен произход. На нарушителя е бил съставен акт и преписката е предадена на районната прокуратура.

Ексклузивно в BulNews! Заловиха горски инспектор от Берковица с бракониерски дърва, предаден е на прокуратурата /снимка/

В европейските държави в такъв случай държавният служител се отстранява до приключването на производствата срещу него. Хора от региона обаче твърдят, че Илиян Илиев продължава да ходи на проверки и да отправя двусмислени реплики към работниците, които добиват дърва.
В редакцията на медията ни вече започнаха да постъпват интересни сигнали за шефа на РУГ-Берковица Сашо Каменов и главен инспектор Момчил Костадинов, който отговаря за Врачанско.
Добри хора нарисуваха схемата на работа на цялата структура в Северозападна България, на която може да завиди дори и Иван Гешев. Така например един от държавните служители, който е част от нея, за около 5 години е закупил в землището на Враца близо 500 дка ниви и пасища. Грубите сметки показват, че за подобни сделки са необходими поне 500 000 лева, а новият им собственик взима месечно 1 300 лв. заплата.
За това обаче ще стане дума в следващ материал, който гарантирано ще бъде прочетен и от главния прокурор Иван Гешев, както и от шефа на КПКОНПИ Сотир Цацаров.
Най-интересното предстои…
03.07.2020, 08:50 часа
549916 11
Коментари

Атанас Добрев

12.04.2022, 23:57 часа
Смениха зам. министър Атанас Добрев а директорката на горското в Мездра, кога ? Кой стои зад нея. Защо я пази? И защо рискува толкова заради една продажна женица след, като са подадени безброй сигнали с конкретни данни за кражби в горите?

ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ

18.03.2022, 07:07 часа
Жената знаела, кои пишел за нея по горките форуми и какво от това. Просто си подай сама молбата за напускане. Ти си срам за горката система. Никой, не може да спаси един труп, не удължавай агонията си. Сливенски женски затвор.

МЕЗДРА НАГЛОСТ

15.03.2022, 19:16 часа
Директорката на горското в Мездра е казала, че има такива връзки, че дори да застреля човек на центъра на Мездра, пак ще си остане Директор. Дали е нагла?

ЗЕМЕВЛАДЕЛЕЦ

09.03.2022, 05:12 часа
А кой му е баджанак? Под чие крило са?

ГЕРБ

20.12.2021, 19:26 часа
Най- накрая уволниха тази продажна директорка. Беше време сега в затвора.

Blagodarim

31.07.2020, 08:50 часа
Blagodarim na BulNews za tova rasledvane, vreme e tazi mafiq da bude razbita. Nie sme bedni hora i ne mojem da si nabavim durva za ogrev ot sobstvenat si gora v Mezdra zaradi tozi inspektor kradec. Molim da gi dadete na prokuror vednaga g-n Buzov .

Бул нюз моля не се бавете и напишете

30.07.2020, 20:11 часа
Грубите сметки показват, че за подобни сделки са необходими поне 500 000 лева, а новият им собственик взима месечно 1 300 лв. заплата. За това обаче ще стане дума в следващ материал, който гарантирано ще бъде прочетен и от главния прокурор Иван Гешев

Момчил Костадинов

30.07.2020, 20:04 часа
Аз не съм престъпник аз просто не спазвам никакви парвила. Работя като горски инспектор и контролирам работата на жена си директор на горското в Мездра. ГЕРБ ни пази и затова можем да крадем безконтролно. Никога няма да ни затворят никога.

Байко

03.07.2020, 19:57 часа
Има склад за дърва по пътя за пре§иствателната станция играча , а уж е държавен служител. Заедно с жена му в затвора веднага.

Кой ли е този с нивите

03.07.2020, 19:41 часа
Жена му е директор на горското в Мездра
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha