Уникално! Врачанин заби колата си в изкоп

Уникално! Врачанин заби колата си в изкоп

 Уникален кадър изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ редовен читател на tribali.info. Вчера по време на ремонтните дейности по асфалтирането на кръстовището пред здравната каса в града врачанин забил колата си в един от изкопите.
Гледката била повече от впечатляваща, особено като се има предвид, че на мястото кипят усърдни строително-ремонтни дейности и са поставени десетки указателни табели, че на участъка не може да се преминава. Не е ясно каква точно е причината, довела до нелепия пътен инцидент, и как шофьорът не е обърнал внимание на знаците и огромните строителни машини.
Пропадналата в изкопа кола веднага събрала погледите на минувачите и те с недоумение и насмешка коментирали шофьора, който се мъчел да издрапа от рова. Очевидци се шегуват за изцепката, че явно мъжът е доста упорит и никой не може да му каже от къде и как да минава. Според друга теория той е искал колата му да бъде асфалтирана като паметник на шофьорските му умения.

08.09.2015, 09:18 часа
2816 3
Коментари

az

08.09.2015, 10:33 часа
О, този не е единствен.Дори при знаци и ограждения постоянно стават тези смехории, защото са самонадеяни и никой не спазва правилника и зп.

az

08.09.2015, 10:00 часа
Специално за знаците не са поставени елате и се уверете а може и да видите колко некачествен асфалт се полага от сега е на дупки и шупли

ddd

08.09.2015, 09:33 часа
Идиот до идиота, мила моя майнольо....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha