„BG OIL“ – Враца дава бутилка уиски за зареждане на гориво

„BG OIL“ – Враца дава бутилка уиски за зареждане на гориво

Уникална по рода си промоция пусна бензиностанцията с утвърден авторитет - „BG OIL“ във Враца. От началото на месеца стартира „Smart“ програма, която ще продължи до края на януари 2016 година, съобщи за tribali.info собственикът Цветан Атанасов.
Клиентите могат да се възползват от промоцията, след като си направят карта за отстъпка в „BG OIL“ – Враца. С всеки зареден литър гориво се получава една бонус точка. Точки може да трупате и при извършване на покупки от магазина на бензиностанцията.
„Акумулаторите носят 10 точки, по-скъпите продукти и повечето заредено гориво носят повече точки”, поясни Атанасов. Те се трупат в картата, след което всеки може да получи безплатни артикули от магазина, както и да се възползва от автомивката зад бензиностанцията. Точките от картата могат да се заменят за алкохол, антифриз, течност за чистачки, запалки, колани за теглене и други автоаксесоари. Освен за трупане на точки, клиентите могат да се възползват и от отстъпки в горивото с картата -10 стотинки на бензин, -15 стотинки на дизел и -5 стотинки на газ от цената, обявена на таблото.
„Вече стотици шофьори са се възползвали от промоцията, като ТИР-аджиите редовно се включват в „smart“-програмата и получават по бутилка уиски”, каза собственикът на „BG OIL“ във Враца. Той поясни, че има голям интерес и промоцията може да бъде удължена. Атанасов бе категоричен, че никой няма да загуби натрупаните в картата му точки, дори след края на програмата.
„BG OIL“ – Враца е лидер е в търговията с горива и предлага на своите клиенти висококачествени продукти и отлично денонощно обслужване. Намира се на изхода на града по посока Оряхово. Предлага допълнителни услуги - автомивка и подмяна на гуми.

20.11.2015, 10:29 часа
8809 2
Коментари

bgoil

20.11.2015, 17:27 часа
касиерката не е лоша

Klient na BGOil

20.11.2015, 11:06 часа
Аз съм много доволен от бензиностанцията и винаги зареждам от там като се прибивам в родна Враца. Много хора се оплакват от монополите на големите вериги, но е факт, че във всеки град има малки бензиностанции които предлагат ниски цени. В София мога да посоча десетина такива. Но българина е недоверчив и си мисли че ниската цена е
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha