Екшън! Джип падна в язовир край Враца/видео/

Екшън! Джип падна в язовир край Враца/видео/ Лъскав джип е паднал в язовир край Враца, научи tribali.info. Куриозният инцидент е станал вчера следобед в язовир „Агов дол“, който се намира между областния център и Криводол. Мястото е популярно сред рибарите от цялата страна и често въдици хвърлят гости от различни краища заради добрия улов.
По тази причина вчера следобед запалени риболовци пристигнали на язовира и тъкмо нагодили такъмите, когато удивени видели как покрай тях минава паркирания край водоема японски джип „Хонда“, с който били пристигнали. Оказало се, че шофьорът е оставил колата на директна скорост и без да дръпне ръчната спирачка. Ужасените мъже веднага потърсили помощ от арендатора Марио Тончев, който незабавно се свързал с екип водолази.
Малко след 18.30 часа започнала спасителната операция по изваждането на удавения джип. След 30 мин. собственикът на возилото отново го видял на брега, а свидетели на случката коментирали, че от „Агов дол“ са вадени всякакви риби, но с такъв улов никой не може да се похвали.

 
09.04.2016, 14:12 часа
1660 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha