Извънредно! Портокалите със СПИН вече са във Враца!

Извънредно! Портокалите със СПИН вече са във Враца!

Цитрусовите плодове, инжектирани от терористи със заразена със СПИН кръв, вероятно вече са във Враца. За това съобщи ужасен читател, който донесе доказателството в редакцията на tribali.info.
В неделя врачанка си напазарувала 2.5 кг портокали от хипермаркет „Кауфланд“ в града. На следващия ден тя обелила първия плод, но видяла странен червен цвят в основата, и го оставила настрани. Във вторник обаче жената се втрещила от новината, която гръмна по всички медии, за заразените със СПИН цитрусови плодове. Уплашена, жената дойде в редакцията ни с касовата бележка и самият портокал, който изглежда точно като разпространените от световните и национални медии снимки на заразените плодове. Притеснението на читателката ни е огромно, тъй като преди да разбере за атентатите на джихадистите е изяла малко количество от другите портокали, а част от тях били развалени.
Никой все още няма представа дали портокалът наистина е инжектиран със заразена кръв, защото потърпевшата врачанка не е знаела към кого да се обърне, за да се направят въпросните изследвания. Тя донесе плода директно в офиса на информационна агенция „Трибали“ с молба да се обърнем към отговорните институции.
От съображения за сигурност екипът ни не е пипал плода, който е опакован и изолиран в полиетиленов плик. Портокалът се съхранява в редакцията и до края на деня проби от него ще бъдат предадени на полицията и областната дирекция по безопасност на храните.
Очаква се отношение по случая да бъде взето и от ДАНС и другите контролиращи институции, тъй като ако се потвърдят подозренията ни, това ще е първият случай в Европа на тероризъм чрез заразени хранителни продукти.

17.02.2016, 14:22 часа
228345 1
Коментари

Ваня

28.05.2017, 18:30 часа
Не мога да повярвам, че има толкова негрАмотни хора. В това число и журналисти - хора, по принцип с претенции. Много е смешна цялата истерия с тези червени портокали. Хора, от кое село на края на света сте дошли - тези портокали се продават от години в търговските вериги, поне в София. Купувала съм доста пъти, предимно за фреш. Вкусът им е малко по-различен, но са си нормален плод, може би някакъв друг сорт или хибрид.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha