Миков: Очертава се финалът на проекта ГЕРБ

Миков: Очертава се финалът на проекта ГЕРБ "В краткосрочен план се очертава финалът на поредния десен проект - ГЕРБ", заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков по време на 13-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП.
"Сега големият въпрос е какво ще се случи в десницата след ГЕРБ. Не по-маловажният въпрос е докога ГЕРБ. Лично смятам че вече се очертава в краткосрочен план - половин, една, две години финалът на този пореден десен проект, който успяваше да събере интересите на онези, които бяха и в СДС, и в НДВС, които мутираха сега в ГЕРБ“, заяви Миков.
„Смятам, че в последната година и половин ако не друго, ние успяхме да задържим представителството на левицата", добави той. По думите му, хората интуитивно и неосъзнато усещат какво се случва в техния живот в условията на дясна политика, когато здравето е стока, когато образованието се превръща в стока, когато държавата не е нищо повече освен обслужваща бизнес интереси, когато държавата все повече от демократична се превръща в корпоративна.
16.04.2016, 12:58 часа
1262 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha