Шестици за „Околчица” и „Локо” /Мз/

Шестици за „Околчица” и „Локо” /Мз/ Два от първите три отбора спечелиха с по 6 гола в срещи от ХХ кръг на „А” областната футболна група. Като гост водачът „Околчица” разби с 6:1 „Балкански”, а третият „Локомотив 1929” /Мз/ бе малко по милостив след 6:2 над „Манастирище”.
За шестицата на моравчани по 2 гола забиха Цвети Божинов – Гигс и Ванчел Христов, а по един добавиха Бербатов и Петър Иванов. Гигс откри с ефектен удар отдалече, като топката рикушира в горната греда в влезе в мрежата. Изненадващо „Локо” нямаше проблеми с „Манастирище” и му вкара цели 6 гола. Илия Илиев реализира два от дузпи. Останалите попадения бяха дело на  Валдемар Стоянов, Бизнеса, Пепи Златков и Вош. За тима на Кирил Атанасов вкараха бившите ботевски юноши Кирчо Кръстев и Цветан Лазаров-Елвиса.
Вторият „Ботев” /Криводол/ нямаше проблеми за 3:0 срещу „Миньор”. Два бързи гола на Благовест Ценов до 10-та минута предопределиха изхода на срещата, която ще се запомни и с първи гол за клуба на Габриел Ангелов /№10/. Екскапитанът на юношите ст.възраст на „Ботев”/Вр/, който дърпа конците в халфовата линия, реализира с точен удар 5 минути преди края. 
18.04.2016, 19:54 часа
1479 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha