Магдалена Петкова поема Кожния център във Враца

Магдалена Петкова поема Кожния център във Враца Д-р Магдалена Петкова бе избрана днес от врачанските общински съветници за управител на Центъра за кожно-венерически заболявания в града. Тя бе единственият кандидат за поста, като след проведен конкурс получи 5.25 точки и заслужено сяда на директорското кресло.
Докладната за назначението на д-р Петкова бе внесена от председателя на общинския съвет Румен Антов. Срокът на договора на е 3 години. Конкурсът за длъжността е проведен на три етапа - проверка за съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания, оценка на програма за развитието и дейността на лечебното заведение за 3-годишен период и събеседване с кандидатите.
Д-р Петкова е известна в града като управител на служба по трудова медицина, която работи с клиенти от цялата страна. Фирмата е създадена през 2004 година, като днес тя е една от проспериралите на пазара. Последната голяма обществена поръчка, която е спечелила на 18 април, е със столична община.
Д-р Петкова е работила като координатор по трудова медицина на здравно осигурителна компания /ЗОК/ „Доверие“ и след това в ЗОК „Надежда“. Дамата е делегат на регионалната колегия във Враца към Българския лекарски съюз /БЛС/, а от 2013 до 2015 година е била делегат на събора на БЛС.
26.04.2016, 13:48 часа
2981 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha