Поздрав от Явор Хайтов по случай Гергьовден

Поздрав от Явор Хайтов по случай Гергьовден Уважаеми съграждани,
жители на област Враца,

В историческия и народен календар на България има светли дати, има празници, които ни зареждат с ново национално самочувствие, нови духовни сили и прилив на патриотизъм. Такъв празник за нас, българите, е 6 май – Денят на храбростта ден, в който почитаме Свети Георги Победоносец. Тачим името на светеца-великомъченик, защото той е олицетворение на храброст и покровител на силните и смелите.
6 май е празник на българската армия, чийто исторически път е осеян с много бойна слава. На този ден скланяме глави в знак на признателност към всички доблестни български воини, жертвали живота си за свободата и независимостта на Отечеството.
6 май е и празник на всички земеделци, които с достойнство осигуряват не само прехраната на своите семейства, но и се грижат за хляба на всички. Неслучайно Свети Георги е и техен покровител, защото битката им си заслужава.
Не на последно място искам да честитя празника на всички именници. Приемете моите искрени пожелания за здраве, лично щастие, увереност и силна воля във всяко ново начинание! Носете с гордост името си!

Явор Хайтов,
врачански депутат и заместник-председател на Народното събрание
 
06.05.2016, 08:15 часа
1510 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha