15-годишна прави секс с цял футболен отбор. Буквално!

15-годишна прави секс с цял футболен отбор. Буквално! Събитията, както обикновено, се случват в Америка и по-конкретно във Форт Майърс, Флорида. Ученици си спретнали една колосална оргия, в която участвал целият футболен отбор на гимназия Саут Майърс и една-единствена девойка.
Първата ви реакция може би е, че са я насилили, но това изобщо не изглежда да е така. Момичето не просто участвала в оргията доброволно, но дори се гордеела с постъпката си. Директорът на училището се срещнал с нея, за да разбере, какво точно се е случило и в разговора им останал изумен, че детето говорело толкова спокойно и уверено за случката.
Сексуалният акт се състоял в тоалетните на физкултурния салон, където все още сам не мога да си обясня, къде са се събрали 26 човека и отгоре на всичко са правили секс там. Но нека това да остане мистерия, защото цялото дело е някак неморално.
Освен всичко, оказва се има и видео на изпълнението, снимано с телефон и публикувано в Snapchat. След сигнала на директора полицията в щата конфискува телефона, от който е качен клипа, но до обвинение не се стига, тъй като всички участници в оргията са на еднаква възраст и изглежда никой не иска да повдига обвинение. Дори родителите на момичето.
21.05.2016, 16:54 часа
16673 24
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha