Бомба! Депутат от ДПС сниман в компанията на разследван полицейски шеф и местна мутра

Бомба! Депутат от ДПС сниман в компанията на разследван полицейски шеф и местна мутра Народният представител от Монтанско от Движението за права и свободи /ДПС/ Петър Чобанов е сниман в компанията на скандални личности, установи разследване на информационна агенция BulNews.bg.
В понеделник фоторепортер на „Ретро“ е документирал среща на бившия финансов министър в правителството на Пламен Орешарски в кафене в София с шефа на районното управление на полицията във Вършец Иван Антонов и общинския съветник от ДПС Васил Замфиров. Проблемът е, че ако имаше някаква информация за тези хора, Чобанов едва ли би приел да е на една маса с тях. За него се твърди, че е новият Делян Пеевски в ДПС, но това не е оправдание да се среща със съмнителни типове, около които ври и кипи от ченгета.
Кои са хората от компанията на Чобанов? Иван Антонов в момента е разследван за връзки с криминалния контингент във Вършец. Проверката срещу него бе образувана след публикация на BulNews.bg, в която бяха осветлени топлите му връзки с разследвания за наркотрафик Анатоли Иванов-Джино и близкия му приятел Васил Замфиров-Васко Тъпото. Точно тези двамата бяха първите задържани след атентата срещу Радослав Русинов-Ради Дългия. На 17 юни неизвестни бандити поставиха взривно устройство под колата му във Вършец, което не гръмна с цялата си мощност. Тогава той оцеля само благодарение на пропуск при изготвянето на бомбата.
Срещата е била скоро и най-вероятната причина е опит за спасяването на Иван Антонов от уволнение. Веднага след избухването на скандала за неговото обкръжение, той излезе в болничен с диагноза скъсан менискус, но съгражданите му разказват, че през това време полицейският шеф продължавал да играе футбол с приятели и да тича сутрин в парка. Цялата областна дирекция на полицията в Монтана знае, че веднага след изтичане на болничния му лист Антонов ще бъде уволнен от системата на МВР и заради това той търси съдействие от влиятелни хора, които да го спасят. За негов наследник вече е определен Димитър Мишонов, който е командирован от Враца да изпълнява длъжността на зам.-началник на районното във Вършец.
19.07.2016, 13:21 часа
11041 1
Коментари

:)

28.05.2017, 18:30 часа
Ми как така серж не е там :)толкова локум и баквала по негов адрес тия дни четем из медиите :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha