Сексманиак си търси момичета в групите за споделено пътуване

Сексманиак си търси момичета в групите за споделено пътуване Сексманиак налази групите за споделени пътувания, пише „Телеграф”. Той се е регистрирал с името Иван Симеонов и предлага превоз с личния си автомобил в групата на пътуващите между София и Варна.
Когато му пише някое момиче обаче той го атакува с предложение да я закара безплатно в замяна на секс и обяснява колко лесно се възбужда.За появата му алармират възмутени потребители и той бързо бе блокиран от групата.
Част от хората подозират, че профилът е фалшив, направен по поръчка на транспортна фирма, за да се дискредитира споделеното пътуване. „Не се заблуждавайте, това са внедрени тролове. Целта е да ни откажат от споделеното пътуване и отново да станете клиенти на превозвачески фирми”, пише един от потребителите.
Официално споделените пътувания се водят нерегламентирани таксиметрови услуги, затова и ДАИ вече прави проверки. Много хора обаче ги ползват, тъй като са по-евтини и удобни от другия транспорт.
Стандартната тарифа от София до Варна е 20 лева, докато с автобус на транспортна фирма е 30-33 лева, дори с влак е по-скъпо-24-25 лева, при отва трае около 8 часа.
28.08.2016, 08:46 часа
874 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha