Wizz Air празнува 1 милион членове на WIZZ Discount Club с мега отстъпка от 20% днес

Wizz Air празнува 1 милион членове на WIZZ Discount Club с мега отстъпка от 20% днес Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, поздрави днес своя 1 милионен член в WIZZ Discount Club и отбелязва този важен етап с 20% по-ниски цени за резервации направени днес с WIZZ Discount Club.
WIZZ Discount Club стартира през март 2011 и беше специално създаден за лоялни клиенти, пътуващи със семейства и приятели. Програмата се развивана постоянно, на базата на обратна връзка от страна на WIZZ пътниците и сега предлага широка гама от отстъпки за пътуването и свързаните с него услуги. 
В допълнение към гарантираното намаление от минимум 10 Евро от цената на билета*, членовете могат да се радват на още 5 Евро, спестени от всяка бройка голям салонен багаж и от чекиран багаж, закупен онлайн. Wizz Air предлага два типа членство, за да е сигурна, че всички пътници могат до изберат това, което по-добре отговаря на техните изисквания за пътуване. Стандартното членство гарантира най-ниските цени и няколко отстъпки за един член на клуба плюс един, който го придружава, докато груповото членство предлага най-благоприятни условия за един член и пет пътуващи с него. Още информация за програмата е предоставена на wizzair.com.
За да отпразнува днешния забележителен етап, Wizz Air намалява с 20% всички резервации, направени днес от съществуващи и нови членове на WIZZ Discount Club.

WIZZ AIR ТАКСА ЗА WIZZ DISCOUNT ЧЛЕНСТВО:
Стандартно членство €29.99
Групово членство €49.99

Джордж Михалопулос, търговски директор на Wizz Air каза: "Радваме се да видим, нарастващятя популярност на WIZZ Discount Club, което показва лоялността на пътниците към Wizz Air. Заедно със значителните спестявания, които предоставя за пътуващите често, WIZZ Discount Club е чудесен начин за спестяване от пътуване със семейството и приятелите. Използвам този случай да благодаря на всички наши лоялни членове на WIZZ Discount Club и да ги насърча да се възползват от днешната изключителна промоция от 20%, предоставена само за тях."

* Отстъпката е валидна за всички цени от 19.99 Евро, но не се отнася за вътрешни полети. Цените включват данъци, незадължителни такси и един малък салонен багаж (42x32x25cm).
05.09.2016, 15:10 часа
727 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha