Прибиванье! Пуснаха социална мрежа за пустиняци

Прибиванье! Пуснаха социална мрежа за пустиняци Северозападът вече си има собствена социална мрежа, научи BulNews.bg. Тя носи името „Пустинякbook” и в нея е включено всичко от колорита на северозападната култура.
В новата мрежа има всички екстри като във фейсбук, но определено е доста по-забавна за преливащите от чувство за хумор зевзеци. Всичко в нея е създадено по образец на продукта на Зукърбърг, но опциите в нея са преведени на характерния за региона диалект. Там приятелите са „ора“, стената на потребителя е „дувар“, лайкът на публикациите е не само вдигнат палец, а „прибиванье“. Снимките пък са преведени като „фотосе“, а ако искате да поканите приятели просто трябва да натиснете бутона „Викни още ора“. Споделянето също не заменено с присъщ за региона израз, който ще ви разсмее - „Турни на дуваро“.
Всеки, който иска да стане част от новата мрежа, може да си направи регистрация или просто да влезе с наличния си фейсбук профил. Очаква се за рекордно кратко време „Пустинякbook“ да събере стотици потребители, които спокойно да изразяват истинската си същност, без да си налагат ограничения.
Социалната мрежа е създадена от двама амбициозни младежи – един от Мездра и един от Монтана, които са тръгнали по стъпките на Марк Зукърбърг. Те споделят, че не целят слава, нито се стремят към забогатяване. Към момента са решили да не се показват публично, за да не се фокусира вниманието върху тях, а само върху социалната мрежа. Основната им цел е била да популяризират пиперливият и на моменти комичен, но в същото време ценен диалект на Северозапада. 
17.10.2016, 09:30 часа
3396 1
Коментари

дабеда%00 %0d %0a

28.05.2017, 18:30 часа
Еббббааааааааааннннннннннььььееееееееееее!!!!!!!!111111111
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha