Апокалипсис на Е-79 край Ребърково! Трупове лежат на пътя, има загинало дете /ужасяващи снимки/

Апокалипсис на Е-79 край Ребърково! Трупове лежат на пътя, има загинало дете /ужасяващи снимки/ Жестока катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79 край врачанското село Ребърково, видя първо репортер на информационна агенция BulNews.bg. Лек автомобил „Опел Астра“ с врачанска регистрация е поднесъл на мокрия път при влизане в Турския завой и се е размазал в пътуващ към София плевенски ТИР. На място е загинал възрастният шофьор, а на асфалта лежат две от децата, които са били в колата. Репортерът на BulNews.bg се включи в борбата да бъде извадено третото дете, което беше затиснато в смазания автомобил. Гледката е толкова ужасяваща, че хората, които помагат се държат за главите от трагедията, която е пред очите им.
На мястото на инцидента има две линейки, в които в момента се води борба на живот и смърт за две от децата. За съжаление другото почина, докато лекарите се опитваха да го спасят.
Мястото на катастрофата прилича на военно поле, като движението през тази част на Е-79 е напълно блокирано и трафикът е насочен през самото село. През следващите 4-5 часа няма да може да се минава по международния път, тъй като там ситуацията е ужасяваща и ще трябва време да се почисти.
17.10.2016, 13:09 часа
457802 27
Коментари

Мая Петрова-

08.05.2018, 21:31 часа
Това е най- зловещия път- убиец сигурно в цяла България! Всяко правителство предизборно обещава -че този път ще бъде оправен-че тировете ще бъдат отбити! 30 години слушаме тази песен! И нищо! Всеки ден там загиват невинни хора!

бесен драйвър

28.05.2017, 18:30 часа
няма как да се разбере причината колата да се завърти но като гледам удара е била завъртяна странично пред тира може да е било и спукана гума но все пак като возиш деца на мокър път е трябвало скоростта му да е по ниска като се има предвид и каква кола е карал (доста неустойчива на пътя аз лично съм се въртял с подобен модел с 35-40 км в час на сух асфалт ) тира не може рязко да спре като види ситуацията пред него все пак е доста тежък и дори да кара с доста под ограничената скорост няма как да реагира по бързо всички обвинявате някой но не всичко Ви е ясно винаги може една малка дребна подробност като да речем износени гуми или различни по размер шарка да се проявят и при ниска скорост в завой особено и на мокро за това КАТ казват: карал с НЕСЪОБРАЗЕНА скорост ако ще това да е 20 км в час !

Николай

28.05.2017, 18:30 часа
Няма такова нещо като етика за убийците каквито и да са те трябва да се показва и да се вижда какво става при не съобръзена скорост с пътните условия. Жалко за децата.Много жалко. Точно седмица мина от както блъснаха сина ми на пешеходна пътека, добре, че нищо видиму му няма само уплаха / леене на куршум/ натъртвания и малко драскотини. На нас не ни трябва война или някой насилствено да ни завземе ние сами ще се унищожим.

Ивана

28.05.2017, 18:30 часа
Към фотографа, автора на статията и редактора на медията, който е позволил да се отрази инцидента по този начин. Вие чували ли сте за етично отразяване на трагични събития? Смятате ли, че търсенето на скорост и сензация работи в интерес на обществото? Замисляли ли сте се как се отразява огромното медийно внимание върху преживелите трагедии и техните близки? Да, снимките са ужасяващи и не би трябвало да са тук. Научете се на качествена и отговорна журналистика!

vencislav

28.05.2017, 18:30 часа
az sum 1000% siguren che shofiorat na tir ne e vinoven shtoto vijdam mnogo dobre kak malumnici izprevarvat kato ludi vseki den za kude burzat?? za grobishta li ami nemoje li da zabeleje toq malumnik che e dujdovno vreme i ne trqbva da izprevarva ima deca v kolata kogato e sam da se iztrepe zashto i tezi munichki sushtestva koito izprevarva tova my e pisano vchera zaminax za plovdiv i kato gledam kak ni izprevarvat kato ludi napravo svqt mi se vie smurt za tezi koito izprevarvat.

митко

28.05.2017, 18:30 часа
Весо,нищо лично,но много ви моля нерваци като вас да си стоят у дома или търпеливо да карат като цивилизовани хора,а не да бибкат нетъреливо по свестните,които сами си преценяват с колко да карат.Ок?Ако толкова ви се мре,удавете се в реката и оставете хората да живеят.Аман от шибани пешлигари,каращи с несъобразена скорст,имащи наглостта да претендират.

JONI

28.05.2017, 18:30 часа
nesaobrazqvane s patnite usloviq ,ne saobrazqvane s patnatanastilka,nesaobrazqvane na skorosta sas lamarina na pone 25 godin koqtoe palna s koroziq ima zakoni za dvijenie po patishtata ama koi gi spazva za men tva sa TERORISTI NQMA RAZLIKA !!!

Шьофьор

28.05.2017, 18:30 часа
Как все камионите са ви виновни малоумници такива,невиждате ли камиона колко е избягал удара в дясно чак се е качил на мантинелите,все камионджиите им витовни тъпанари такива ,живи самоубийци ,че затриват и хора покрай тях. Нямам думи ,половината са с купени книжки,а все профисионалистите дето си изкарват с това хляба им виновни-изроди

чичка

28.05.2017, 18:30 часа
Хора, много бързо съдите, без да знаете какво се е случило. Може и спирачките да са му отказали на човека. Едва ли възрастен човек, возещ 3 деца ще тръгне да се прави на Шумахер по мокрия път! Лека им пръст. :(

читател "с"

28.05.2017, 18:30 часа
Аз вече нямам думи,всеки божи ден тираджийте избиват хора по пътищата и никой не ги санкционира по какъвто и да било начин,за тях няма ограничения и закони.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha