Извънредно! Пребиха на селски събор зам.-кмета на Мизия Николай Нековски

Извънредно! Пребиха на селски събор зам.-кмета на Мизия Николай Нековски Заместник-кметът на Мизия Николай Нековски е бил пребит на селски събор, научи ексклузивно репортер на информационна агенция BulNews.bg. Инцидентът станал в събота вечерта в близкото село Крушовица. Управникът бил поканен на традиционния панаир и празнувал в компанията на кмета на селото Илия Илиевски, неговия колега от съседното Войводово и няколко служителки на общината в Мизия. За гостите била подготвена празнична програма, която прераснала в масово веселие.
Късно през нощта обаче възникнал скандал между Николай Нековски и местния жител Пламен Циркински. За съжаление всички свидетели на разправията са били в алкохолно опиянение и не е ясна причината за свадата. По време на спора се стигнало до ритници и на Нековски бил нанесен жесток удар, вследствие на което бил счупен лошо десния му крак над глезена.
По-трезвите празнуващи бързо повикали патрул на полицията, който давал дежурство на панаира. Конфликтът бил потушен, но се наложило спешно раненият управник да бъде закаран в специализирана болница във Враца, където вчера бил опериран. По първоначална информация Николай Нековски ще отсъства от работа най-малко месец.
29.05.2017, 08:25 часа
13109 5
Коментари

Дописник

30.05.2017, 06:55 часа
Можеше и по друг начин: На гала вечер по кик-бокс в с. Крушовица участие взе зам. кмета на Мизия, но поради напреднала възраст и лиса на калции, след силен лоу-кик, на противника Циркински кракът на Нековски се счупи. Събитието помрачи веселбата.

доволен

29.05.2017, 17:55 часа
Е не е хубаво случилото се, но за кой ли път му е? Е на тази драка,бивш сутеньор и т.н.така му се пада.

KANDO

29.05.2017, 15:00 часа
UDRI UINO S DVETE CEVI, UKE E U LIBIQ

сутеньор

29.05.2017, 14:58 часа
Кой пък би посегнал на КОКО-РЪЧЕНИЧКАТА? Толкова благ човечец-скандалджия! Малко му е, казват запознати.

истината

29.05.2017, 12:20 часа
Циганизация,простотия,пиене,чалга,никаква ценностна система-това е в момента картината в България!Всичко добро,ценно,всичко морално умря след 1989г.Честита демОкрация,да живее Брюксел и Америка.България умира!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha