Невиждан екшън в Св. Влас! Арестуваха Големият Маргин и сина на Миньо Стайков

Невиждан екшън в Св. Влас! Арестуваха Големият Маргин и сина на Миньо Стайков Полиция и жандармерия са блокирали района около и в яхтеното пристанище на братя Диневи в Св. Влас. Малко след полунощ четири луксозни автомобила са нахлули директно в марината, чупейки бариерата при входа.
Нежеланите посетители са опитали да влязат в култовото заведение "Планет", откъдето обаче са били изгонени, а междувременно е пристигнала жандармерия и полиция, съобщи Флагман. Същите хора през деня са били клиенти на друг елитен ресторант на яхтеното пристанище, където заради неподходящо поведение са били помолени да напуснат. Според запознати нахлуването тази нощ има връзка с екшъна през деня.
Сред задържаните са синът на алкохолния бос Миньо Стайков – Стайко и Красимир Маринов-Големият Маргин. Първо през бариерата е минал мерцедесът, а веднага след него – ролс ройсът, без да изчака необходимият интервал от време. Това блокирало бариерата и джипът с гародвете на Стайков останали по-назад. Те се притеснили, че не следват плътно шефа си и не изчакали момчето на бариерата да ги пусне легално. Джипът направо премазал съоръжението и догонил Стайков и Големия Маргин. Мъжете са арестуван заедно с 8-9 свои авери. Преди това започнали да обикалят в заведенията, като се държали непочтително. По това време в заведението имало над 500 души.
Групата  е задържана от служители на РУП Несебър, образувано е досъдебно производство по чл.216 от НК за унищожаване на чуждо имущество.
В момента текат разпити на свидетели и разпознавания.
10.06.2017, 15:26 часа
13360 2
Коментари

4040

11.06.2017, 00:35 часа
Ще им пръднат на чучурките

Трибал

10.06.2017, 18:15 часа
А добре дошли в страната Му, на мутрите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha