​Най-после! Изхвърлиха от МВР скандалния полицай Цецо Благоев

​Най-после! Изхвърлиха от МВР скандалния полицай Цецо Благоев Полицаят Цветан Благоев, който стана известен в цялата страна, след като разпространи видеозаписа с вече бившия шеф на охраната в АЕЦ "Козлодуй" Пешко Караджов, е дисциплинарно уволнен, научи BulNews.bg.
Благоев е освободен преди няколко дни със заповед на директора на Областната дирекция на МВР във Враца Димитър Газибарски.
Припомняме, че след като сподели скандалното видео, Цветан Благоев излезе в медиите с тежки обвинения за системен тормоз и натиск над работещите в участъка в АЕЦ Козлодуй.
Видеоклипът беше получен първо в редакцията на информационна агенция BulNews.bg. През последните години медията ни беше единствената, която публикува множество материали за скандалната дейност на вече уволненото ченге и за тесните му връзки с крими контингента в града. По тази причина решихме да не тиражираме видеото, тъй като това беше очевиден опит на Цецо Благоев да отклони вниманието от проверката срещу себе си.
След като клипът стана публичен, областната дирекция на МВР във Враца излезе официално със становище, че полицаят не е бил свидетел на случката. Още преди това срещу него вече е била започнала дисциплинарна проверка по други случаи, които „нито пряко, нито косвено имат отношение по проверката“ по първия случай.
След вътрешното разследване Благоев е освободен заради превишаване на власт или използване на служебното положение за лична облага или за облага на трети лица и деяния, несъвместими с етичните правила за поведение на държавните служители в МВР, уронващи престижа на службата.
Причината, довела за освобождаването на полицая е оказан от Благоев "тормоз и унизително отношение" към негов колега, както и публикации във Фейсбук, които са възприети от дисциплинарната комисия като заплахи и с които е уронил престижа на службата в МВР. 
По неофициална информация разследването на вътрешна сигурност срещу Цецо Благоев e продължило 2 години, а разработката срещу него е дебела колкото библията. В опит да се спаси и да запази униформата си, той се опита да „си върже гащите“, като разпространи клипа с Пешко Караджов и другия си колега полицай. Благоев очакваше, че това ще му служи за чадър и няма да го уволнят, докато трае разследването по случая. Сметките му обаче излязоха криви и след дисциплинарното уволнение той се прости и с обезщетението от 20 заплати. 
10.08.2017, 10:08 часа
26048 10
Коментари

нтх

13.08.2017, 20:24 часа
В негова защита са скочили един бивш началник на Б.Слатина близък до ДПС и неговата окосмена подлога.

bg

13.08.2017, 19:37 часа
Айде вече спокойно може да си работи за циганите.

Козлодуй

10.08.2017, 15:56 часа
Сега като отпадна таксата спокойствие, която събираше Цецо Благоев, полицайчетата ще се видят в пари!

H&L

10.08.2017, 15:47 часа
А нима в този регион е само този хубавец,а другите- КОГА?

KOLEGA

10.08.2017, 14:54 часа
A SEGA TAZI SMRAD KAK HE VRNE HILIADITE LEVOVE KOITO DLGI NA KOLEGITE SI LAINO LAINO LAINO I TO NAI REDKOTO

полицаи

10.08.2017, 14:50 часа
Браво на Директора Д. Газибарски. Свърши перфектна работа въпреки тормоза оказан му от Цецо Благоев и подлогата му Аспарух Максимов. Сега да обърне внимание на този последния че колегите са вдигнали ръце от него та да мирясаме.

1

10.08.2017, 14:42 часа
Пухчо айде сега връщай жеста и почвай подписка в защита на селския ти Цецо Благоев. Той те изкара най-великия айде сега целувай му .... и почвай да ни тормозиш да се подписваме в негова защита. Помияри.

Ами сега

10.08.2017, 14:37 часа
А сега е ред на неговия вдъхновител кандидат-директора Аспарух Максимов - Пухчои неговата любовници перхидролка, който криеше всички сигнали срещу Цецо Благоев и ни тормозеше заради него.

t

10.08.2017, 14:16 часа
taa pomiq po-dobre da si kypi vazelin i to mnogo zavlekal e celq grad s po 200 300 leva taka ti se pada mursho iznasilena!

Пунта Мара

10.08.2017, 11:51 часа
Бай, бай, Цене! Сега ще видиш дебелия, след като вече не те пази родната милиция...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha