Извънредно! Димитър Газибарски подаде оставка като директор на полицията във Враца

Извънредно! Димитър Газибарски подаде оставка като директор на полицията във Враца Старши комисар Димитър Газибарски днес е подал оставка като директор на полицията във Врачанско, научи информационна агенция BulNews.bg. Бившият вече полицейски шеф е решил да се оттегли след масирания медиен натиск заради историята в Козлодуй.
Вчера гръмна новината, че е уволнен от МВР скандалният Цецо Благоев, който умело подведе обществеността, че това е следствие от разпространението на видеозапис с участието на бившия шеф по сигурността на АЕЦ Козлодуй Пешко Караджов и полицаи от управлението в крайдунавския град.
Истината всъщност е, че от поне две години тече разследване срещу Цецо Благоев, което приключи наскоро, като дисциплинарното му уволнение съвпадна с другия скандал. От МВР категорично отрекоха да има връзка между подадената оставка на директора и дисциплинарното уволнение на младши инспектор Цветан Благоев.
Към този час все още няма заповед за смяната на Димитър Газибарски. Очаква се след освобождаването му той да поеме поста началник група Жандармерия в Мездра, която се намира в сградата на закритата Транспортна полиция. Подразделението в железничарския град е част от службата в Монтана.
Редови служители на полицията от Враца обаче готвят подписка до премиера Бойко Борисов, в която ще посочат истината за работата на своя бивш шеф. Полицаите искат да не се приема оставката на Димитър Газибарски и той да бъде оставен на поста. В противен случай ще се окаже, че мафията във Враца е успяла да смени директора, който изведе дирекцията на едно от първите места в страна в битката с престъпността.
Временно на поста застава шефът на криминална полиция Цвети Стоянов, който през последните дни изпълняваше длъжността на директор, тъй като Димитър Газибарски бе в отпуск.
10.08.2017, 17:36 часа
26249 33
Коментари

врачанин

13.08.2017, 09:28 часа
Земането на сникната, какво образование има. Да не завършил академия на МВР. Да ходи да работи това което е завършил. Такава неграмотници като него е пълно във МВР, Ивайло Данчев, Бисер Кънчев и други прости и неграмотни отрепки.

запознат

12.08.2017, 18:05 часа
Капута на снимката го махат защото полицията във Враца е покровителства организираната и битова престъпност. Нпаример незконна търговия с ток във вилната зона и промишлените зони. случа се разследва от ДАНС.

суек от враца

11.08.2017, 23:08 часа
Пишете си бе ора ...,ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ...а тоя ще го разследват колкото и предишните ...и се раздирете за какво иде реч ПРОСТИ НАРОДА ...отиват от удобно столче на друго още по удобно ...хи хи хи ,кервано си върви кучета си лаят ...лайте си

Враца

11.08.2017, 12:36 часа
Един достоен за длъжността си човек!!! Жалко, че заради боклуците страдат и добрите хора :) Г-н Газибарски знаеше как да си върши работата. Това беше грешка... За съжаление държавата пропада все повече..

до Таня

11.08.2017, 09:11 часа
Не в страната, а в Европейския съюз врачанската полиция е на първо място. Мечтииии, мечтииии

Кореняк

11.08.2017, 09:05 часа
Паяк,ай ако обичаш стига глупости, защото последните години сме си без полиция. Никаква разкриваемост,джигитите обърнаха града на писта.Проститутки по всички пътища и в града вече.

Гацо

11.08.2017, 09:00 часа
Борето Банчук доде ли на протеста?

Паяка

11.08.2017, 09:00 часа
Полицията във Враца за последното тримесечие отново беше на първо място, интересно сега как изведнъж стана незадоволително управление. А за тези, които не разбират за какво става на въпрос, ходете си пасете ОВЦИ и си говорете за по-прости работи

до Таня

11.08.2017, 08:45 часа
Какво първо място сънуваш, та той докара полицията до последно място за това го махат. Ние да не сме кьорави.

до ас

10.08.2017, 23:19 часа
И друг да дойде пак ще си седиш у мездра да броиш кокошките
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha