Пияният швед от Слънчев бряг остана без работа, изритаха го като мръсно коте

Пияният швед от Слънчев бряг остана без работа, изритаха го като мръсно коте Пияният шведски изрод Ралф Сундберг, който през лятото счупи челюстта на българската камериерка Дияна Петкова със зверски ритник в главата й във фоайето на хотел "Марвел" в Слънчев бряг, бе застигнат от частична справедливост за злодейството си не у нас, а в собствената си родина, пише столичен седмичник, съобщава Пик.
54-годишният скандинавец се прибра в Швеция в края на септември, след като българският съд го осъди на смехотворната глоба от 4500 лева за бруталния ритник в лицето на камериерката Диана, но скандалният факт, че Ралф отърва затвор от три години у нас не го е оневинил пред собствените му работодатели.
Ралф Сундберг вече не се труди като общ работник във фабриката за мляко и млечни продукти в шведското градче Шьопинг. Агресорът от Скандинавия е бил уволнен от работа още преди да се прибере в родината си, като от фабриката за мляко в 18-хилядното градче Шьопинг са използвали като мотив за изгонването на Ралф срамната му изцепка ан Слънчака.
"Сега Ралф е безработен и трудно ще си намери работа в град Шьопинг. Тук всички са наясно какво е извършил в България, грозният инцидент в Слънчев бряг получи шумен отзвук в Швеция. Повярвайте ми, Ралф Сундберг много трудно ще изчисти опетнената си репутация и тя няма да му бъде от полза при намирането на нова работа", коментира журналистът Томас Линдстрьом от регионалния вестник "Кьолстаон".
20.10.2017, 15:40 часа
4250 1
Коментари

Баце

20.10.2017, 19:18 часа
Кога и ние ще имаме такова съзнание, кога? Народееее ????
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha