София посреща Председателството на ЕС с губернатор антисемит, хомофоб и побойник! Лиляна Павлова няма ли да каже нещо по темата?

София посреща Председателството на ЕС с губернатор антисемит, хомофоб и побойник! Лиляна Павлова няма ли да каже нещо по темата? След по-малко от месец София ще посрещне своите високопоставени европейски гости, пристигащи за Председателството на България на ЕС, начело със скандален губернатор. Става дума за дясната ръка на Волен Сидеров, Илиан Тодоров. Същият, който преди няколко години се правеше на нарко-хрътка пред НАТФИЗ заедно със своя бос Волен.
Френетичните антисемитски изблици на Тодоров отдавна потресоха почти всички родни журналисти, но те някак успяха да останат в страни от широкото публично внимание. Нека припомним, че преди време Тодоров обяви Btv за „еврейска телевизия“, като остана малко за да прати водещите Генка Шикерова и Константин Караджов на екскурзия в Аушвиц. Повод за поредната му истерия стана въпросът на журналистите, с какви пари Тодоров е посетил Куба?
Естествено областният на София не успя да даде смислен отговор, но за да допълни образа си на военизиран-националист с лабилна нервна система, съобщи на колегията комизма, че с Волен били в „няколко дни“ „някъде“ в Куба за да коментират „колониализма“.
Същият, не просто ненавижда журналистите, но стигна до там, че преди време атакува Националната телевизия за да се саморазправя с колеги заради материал, който негово величество „Динко от Атака“ не харесал, тъй като осмивал „Голата Маха“, Сидеров.
Половин година по-късно Илиан Тодоров участва и в опит за абордаж и на третата голяма национална телевизия – Нова ТВ. Тогава Тодоров нападна няколко гости участвали в предаването на Милен Цветков.
Комедията е пълна, тъй като именно този неясен политически субект днес е областен управител на София и ще трябва да посрещне високопоставените гости пристигащи от ЕС у нас.
Същият, който обяви преди няколко години, същите тези гости и ръководители на ЕС за „болни политици, които управляват Европа от името на гей-лобита и превръщат съюза в аморално сборище от хомосексуалисти“.
Обидите на Тодоров обаче далеч не свършават с това. Той захапа и хората на изкуството, като съобщи по телевизията, че „75 % от хората на изкуството са хомосексуалисти и дегенерати“. Днес същият се готви да се изтъпани пред същите тези хората, които обиждаше вчера, вече обаче облечен с новата премяна на широкоскроен европеизиран демократ.
Всъщност едва ли има смисъл да се доказва с големи детайли, че личността Илиан Тодоров е крупна обида за целият ЕС и идеята, която тази организация носи. Най-малкото е унизително и срамно това лице да бъде начело на софийска област по време на едно от най-важните събития за европейска България. Ситуацията става още по-жалка предвид факта, че през 2010 година Тодоров изнася научен доклад на тема: „Опасността от придобиване на оръжия за масово унищожение от страна на терористични организации“. Жалка и комична картинка, защото именно хора като Илиан Тодоров се явяват своеобразни терористи за собствения си народ, а безумните им обиди към евреи и други етнически и маргинални групи, са по-страшни от всяко друго оръжие за масово унищожение.
И няма как да забравим, как Тодоров се биеше и псуваше пред НАТФИЗ, вместо да посети едно театрално представление там.
И няма как да забравим, как същият обяви НАТФИЗ за нарколаборатория, а не за център в който се раждат младите таланти на България.
Илиан Тодоров е обида за ЕС, но преди всичко е обида за България и за това управление на Бойко Борисов. На всички ни е ясно, че самият премиер добре знае, що за чудо е губернатор на столицата. Това добре си личи от коментара на Борисов при назначаването на Тодоров за областен управител на София: „Аз просто нямах друг вариант, патриотите настояваха за това назначение“.
Да, сигурно е било така. Днес обаче има нови реалности. А те налагат едно просто и елементарно движение от страна на настоящото българско правителство – вън на Илиан Тодоров от властта!/NBOX.BG
04.12.2017, 14:06 часа
2886 1
Коментари

Айде със здраве

04.12.2017, 18:34 часа
Лиуето в момента маа суджуци, щото покрай стерса с това прецедателство е свалила няколко килограма и е изгубила линия.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha