Извънредно! Пиян влезе в насрещното на Е-79 при Мездра и се размаза в друга кола /снимки/

Извънредно! Пиян влезе в насрещното на Е-79 при Мездра и се размаза в друга кола /снимки/ Поредна тежка катастрофа е станала преди минути тази вечер на международния път Е-79 при Мездра, видя първо репортер на информационна агенция BulNews.bg. Лек автомобил „Ауди“А3 се е размазал челно в „Тойота Ярис“, която е пътувала към Враца. Инцидентът е станал точно под моста на отбивката от главния път за железничарския град. И двата автомобила са със софийска регистрация.
От жестокия сблъсък двете коли са на около 40 метра една от друга. Немската кола е била управлявана от мъж, който е шофирал към София мъртво пиян. Проверката с дрегер е показала 1.99 промила алкохол в издишания въздух.
Японската кола била карана от жена, която пътувала към Враца в компанията на около 40-годишен мъж. Пристигналата линейка е закарала спътника й за допълнителни изследвания в болницата в областния град. Еърбеците и на двата автомобила са се отворили и спасили пътуващите в тях от по-сериозни наранявания.
Полицията временно затвори лентата за движение към Враца до преместването на пострадалите автомобили.
26.12.2017, 20:08 часа
15959 4
Коментари

xxxxx

27.12.2017, 08:31 часа
щЕШЕ ДА ИМА ПОЛИЦИЯ ПО ПЪТИЩАТА!Къде са пътните полицаи целогодишно и защо ги няма по пътищата?

КИро

26.12.2017, 22:33 часа
съгласен съм с путио а бе мършар долен къде си тръгнал майкати да *** шибана уж имало полицаи който гледали за нарушите кво глеедате бе бастуни долни кво пак дремете в шибаните кии добре че няма пак жертва а тоя нещасник да мре къде пиян мамицата ***

qq

26.12.2017, 21:49 часа
Е, като няма контрол - ще се избиваме, а може би това е и целта! Малоумието по пътищата ни е тотално! Пияни, дрогирани и без книжки си летят като на формула -1

путио маринкин

26.12.2017, 20:38 часа
ей пор майка ти дееба мри копиле!червеи да те ядат жив по ташаците олигофрен ще те пърлим като шипар ще те обезобразим хаха!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha