Скандална версия: Истинският убиец от Нови Искър е син на големец от ГЕРБ

Скандална версия: Истинският убиец от Нови Искър е син на големец от ГЕРБ Коментар под материал в сайта „Афера“ хвърля сензационна светлина върху масовото убийство в Нови Искър. Написаното от потребителя „Иван“ дава сензационно нова насока на случая, който разтърси България. Публикуваме написаното едно към едно:
 
„Истината за убийството
Убиецът е тийнейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона.
Профилът на тийнейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журналистите да ги преснимат възможно най- бързо и да следят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година.
На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва.
Когато Георги е дошъл скандала е ескалирал и тийнейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тийнейджърския купон, на който са били канени Боби и Момичето.
Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били в къщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.
На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето.
На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях.
Импровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално.
Хайде да видим дали ще пуснете това.
Митко“


Афера.бг
 
07.01.2018, 15:07 часа
513526 15
Коментари

Момчил Костадинов

20.10.2022, 05:49 часа
Аз не съм престъпник аз просто не спазвам никакви парвила. Работя като горски инспектор и контролирам работата на жена си директор на горското в Мездра. ГЕРБ ни пази и затова можем да крадем безконтролно. Никога няма да ни затворят никога.

gogo

08.01.2018, 22:51 часа
znace kakvo da vi kaza ima mnogo nesta koito ne se vrazvat sas slucaia ako go sledite dobre cialoto nesto i ot samoto nacalo niama nikakva istina da e rosen ubieca a samo iskupitelna zertva prosto zastoto e recidivist kril se 8 godini

Джулия

08.01.2018, 22:02 часа
Родителите им работели в съда. Такива ти ми работи със справедливата съдебна система, морални ценности, поемане на отговорност. Цели родове се окървавяват с неконтролируемата ярост и дребен страх на децата си.

Джулия

08.01.2018, 21:51 часа
От жителите на с. Лозен, софийско, съм слушала за зверско убийство от подрастващи. Извършителите са две деца на около 14 години. Пребиват свой връстник и го нарязват на парчета, после го заравят в гората. И до ден днешен не са осъдени.

примати

08.01.2018, 19:12 часа
Добре бе вие толкова ли сте тъпи, че не можете да напишете в Google ГЕРБ Нови Искър ?

бончо

07.01.2018, 21:55 часа
Кмета знае повече. Стори ми се гузен, лукав и се правеше на наивен. Кой го е направил кмет? Някой големец го е пробутал за да му слугува!

бончо

07.01.2018, 21:33 часа
Много лесно може да се провери. Къщата където е живял Горския все още е там. Чия е тя?

Реалист

07.01.2018, 21:33 часа
Лавров, така е за жалост-веднага скачат видиш ли някой си от Герб или глупости,-ами назовете имена, ама нали са страхливи.,..., КУРНЕЛИЯ ще изяде големия скоро и тя го знае,,....,,комунягите губят още позиции., на следващите избори още по-малко ще са

Лавров

07.01.2018, 21:26 часа
Истината - убиецът е спецназовец-хибридчик със задача от московското жуже да всява нестабилност в България!

Реалист

07.01.2018, 20:49 часа
ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, само елементарен човек може да повярва в такива лъжливи новини, това са поредните лъжливи новини на комунягите и свитата около притиснатата до стената Нинова.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha