​До месец става ясна съдбата на отделението по кардиология във врачанската болница

​До месец става ясна съдбата на отделението по кардиология във врачанската болница В рамките на месец ще стане ясна съдбата на отделението по кардиология във врачанската многопрофилна болница „Христо Ботев“, научи BulNews.bg. Лекарите, които подадоха оставки и трябваше да прекратят работа, днес са приели да останат още месец, за да видят дали положението в болницата ще се подобри.
Решението, кардиолозите са взели след среща на изпълнителния директор на лечебницата Орлин Цветков в здравното министерство със зам.-министър Жени Начева и директорът на „Медика Кор“. По време на срещата е обсъдена възможността инвазивната кардиология да продължи да работи. Зам.-министър Начева е указала да се проведе съвместна среща с РЗОК, РЗИ и засегнатите страни, на която да се търсят варианти за спасяването на отделението по кардиология, които да и се представят след това.  
01.02.2018, 12:05 часа
2116 3
Коментари

путио маринкин

01.02.2018, 18:18 часа
ей идиоти пъдари у сити сот сириус у мбал путката лелина да ви еба сириус пари на 4 месеца олигофрени абе черен коч у сириус дай пари у чирен нещастник къде е нафтата кой изпи спирта червеи да те ядат жив по мъдете копиле осиновен траверс!

СЕйр

01.02.2018, 16:44 часа
Точно така затваряйте тази Вива Медика,вкарвайте Съботинова и Симеонов в затвора.

пенчо

01.02.2018, 15:33 часа
айде затваряйте този кърлеж дето се лепна на болницата и стига вече
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha