Драма! Ето какво пише в предсмъртната бележка на жената, убила майка си и опитала да се самоубие

Драма! Ето какво пише в предсмъртната бележка на жената, убила майка си и опитала да се самоубие „Мъките свършиха!“ Това пишело в предсмъртната бележка на жената, която убила болната си майка, след което опитала сама да отнеме живота си с кухненски нож, научи BulNews.bg.
Зловещата семейна история потресе Лом в края на миналата седмица. 84-годишната Екатерина А. от квартал „Младеново“ беше намерена заклана в леглото си, а дъщеря й Иванка И. – потънала в кръв с рани от нож в гърдите и шията. На ужасяващата гледка се натъкнала другата дъщеря на убитата старица – В.И.
В кървавата баня разследващи полицаи открили предсмъртна бележка в тефтерче. От нея станало ясно, че Иванка убила майка си и после сама посегнала на живота си. Двете жени живеели в крайна мизерия и дъщерята вече не можела да търпи положението, в което се намирала, откакто майка й била прикована на легло. В бележката тя споделяла, че е в безизходица. От прощалните й думи ставало ясно още, че с Екатерина били във влошени отношения, тъй като болната старица била станала сприхава и капризна.
Оказало се, че Иванка наскоро преживяла психичен срив.  Жената не можела да прежали внучето си, което починало преди 1 г., твърдят жители на кв. “Младеново” в Лом. Малко след това майка й паднала и си счупила таза, при което останала на легло. Семейството успяло да събере пари за скъпа операция за подмяна на ставата ѝ. Вместо да се вдигне на крака обаче, старицата останала неподвижна, а двете с дъщеря й изпаднали в крайна бедност.
Макар Иванка да била неотлъчно до нея, в един момент не издържала. Тя често споделяла на свои близки, че е на „предела“, като дори намеквала за самоубийство. Така се стигнало до фаталния ден, в който грабнала нож, прерязала гърлото на майка си и после забила острието два пъти в себе си.
Лекарите в общинската болница в Лом продължават да се борят за живота на Иванка. В момента тя е с разкъсана щитовидната жлеза и не може да говори. Тежкото състояние на жената от раните, които си е нанесла сама, допълнително се е усложнило от получен инсулт, съобщиха медици. 
20.02.2018, 09:32 часа
9520 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha