След 50 нюанса сиво: Фитнес залите във Враца се напълниха с трениращи ченгета

След 50 нюанса сиво: Фитнес залите във Враца се напълниха с трениращи ченгета Собствениците на фитнес зали във Враца са свидетели на необяснимо чудо, научи агенция BulNews.bg. Трети ден залите са пълни с трениращи полицаи, които  блъскат като луди по час и повече върху уредите. На инструкторите им направило впечатление, че всеки един от тях прави упражнения за седалищните части от тялото, а това е крайно необичайно за желаещите да имат релеф върху себе си.
Вещи анализатори обаче бързо разкрили причината за тази необичайна активност сред служителите на МВР. Оказа се, че причината е публикуваната в понеделник история за врачански полицай, на когото извадили тиквичка от задника. Медията ни спести името на палавника и по тази причина подозренията на музовирите паднаха върху няколко човека, които са известни като изследователи в тази чувствителна област.
Очевидно на повечето от полицаите им е хрумнало, че ако тренират като луди във фитнеса ще покажат, че през последните дни не са имали среща с някоя тиквичка, след която задникът им не е бил шит в спешното на болницата в Монтана. Силовите тренировки са безспорно доказателство, че трениращите са в отлично здравословно състояние, но не изключват вероятността сред тях да има и други скрити лимонки. Филмовата поредица „50 нюанса сиво“ има няколко серии, така че очакваме новите истории от смелите униформени от Враца. Животът е или дръзко приключение, или нищо…
21.02.2018, 09:59 часа
8925 2
Коментари

културис

21.02.2018, 16:13 часа
криите гирите че ще си ги завират в аная

Петко

21.02.2018, 13:22 часа
тия па тумбаци на кви ми се правят че нз влачат едни торби с тех ма иначе на фитнес ходили бегаи от тама бе хохо
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha