Извънредно! Гръмна леярна във Враца, работник изгоря жив /снимки/

Извънредно! Гръмна леярна във Враца, работник изгоря жив /снимки/ Извънредна ситуация е станала във Враца преди минути, научи първо агенция BulNews.bg. Взрив е избухнал в леярна на „Вега 03“ в индустриалната зона на града. Човек е в критично състояние, след като пламнал като факла.
Случката е станала в западната промишлена зона на Враца. Авария е станала в леярски цех и се чул силен тътен. Гръмнала е пещ за леене на метал. Когато станал взрива там работел служител, който бил обхванат от пламъци.
Свидетели на ужасяващата случка коментират, че от помещението изкарали горящия човек, все още жив. Дрехите му били стопени и той имал множество изгаряния. Откаран е незабавно в болницата, като състоянието му е много тежко. В момента се подготвя транспортирането му към "Пирогов" в София. 
От полицията веднага започнаха разследване на случая, на място има и екип на Инспекцията по труда. Служителите проверяват дали в цеха на леярната са били спазени всички правила за безопасна работа и какво е довело до взривяването на пещта.
21.02.2018, 14:23 часа
21865 4
Коментари

инспектор дю дю

21.02.2018, 21:13 часа
инспекция по труда .обикаля предприятията заедно със директора.той обяснява кое , как ,защо и накрая отиваме на обяд така е навсякъде

NoName

21.02.2018, 19:28 часа
Хайде сега да видим как инспекция по труда ще си прибере рушвета,как фирмата ще е най-добрата и сигурна,а работника ще го духа.Важното е шефа и корумпирания инспектор да имат пари за пиенье и курволяк.А персонала да мре.

fsk

21.02.2018, 18:16 часа
то само като гледам ква мизерия е (като 90% от г фирмите)безопасността на труда нищо не е.Все едно не сме страна от ЕС а от Африка или Индия

казано си е

21.02.2018, 14:54 часа
Миг не внимание,цял живот страдание!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha