"50 нюанса по-тъмно"! Онази тиквичка е влизала и на други места, вижте цялата история

"50 нюанса по-тъмно"! Онази тиквичка е влизала и на други места, вижте цялата история Историята с легендарната тиквичка, която беше извадена от задника на врачански полицай, придобива все по-завършен вид, разбра агенция BulNews.bg. Оказа се, че преди да гостува в задния двор на униформения, та е влизала и на друго място. Около любовните игри, които вкараха в болницата в Монтана палавника от МВР, започнаха да излизат важни подробности, които дават светлина върху мрачните страсти на палавниците. Цялата история с голям успех може да кандидатства за включването й в някоя от сериите на „50 нюанса сиво“, тъй като има всички маркери да остане в историята на розовите филми.
В онази паметна вечер полицаят и неговата по-млада приятелка решили да разнообразят сексуалния си живот, като включат трети играч и си направят видео. В кухнята на младата дама имало тиквички и някак неусетно едната от тях започнала да играе важна роля в леглото.  Още по-неусетно тиквичката влязла на богоугодно място в момата, която оценила по достойнство нейните качества. През цялото време коравото ченге снимало с телефона си с размекната от гледката физиономия. Така от дума на дума двамата решили тиквичката да влезе на още едно място и закономерно тя била вкарана в дупето на полицая. Момата обаче се заиграла и изгубила контрол над нея и така се стигнало до онази част, която вече знаете.
Оказа се обаче, че историята не е изтекла от болницата в Монтана. След края на любовната игра младата врачанка поискала от полицая да изтрие видеото, но той отказал. Притеснена, че гаджето й може да злоупотреби с него, те се скарали и още на другия ден тя разказала под секрет на своя приятелка случката с тиквичката. Така историята започнала да трупа популярност като снежна топка след лавина край Банско и превърна служителят на МВР в национална знаменитост, макар и без да са известни имената му. Най-доволни са търговците на зеленчуци, които през изминалия месец регистрираха ръст в продажбите на тиквички. Някои от купувачите обаче не са имали вид на кулинари…
06.03.2018, 10:00 часа
11851 6
Коментари

г

06.03.2018, 22:01 часа
Баси милиционера,е сега сигурно как си ходи така и се наси*ра.Яко му е раздухан ауспуха.

....

06.03.2018, 21:18 часа
достойните знаят какво да правят........

.....

06.03.2018, 21:13 часа
безУМИЕ и много КОМПЛЕКСИ....Ще ми е по-лесно аз да го овардя отзад....отколкото "той" живота ми.....БОКЛУК

albena

06.03.2018, 19:23 часа
Ceno mnogo haresva da se praska v anusa :)

bez ime

06.03.2018, 10:51 часа
риск на любовта

Градинар

06.03.2018, 10:10 часа
Тиквата е била доста палава
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha