Момичетата на ДФК "Монтана" станаха трети на престижен турнир

Момичетата на ДФК "Монтана" станаха трети на престижен турнир Момичетата на ДФК "Монтана" спечелиха трето място на турнир по футбол в София. Младите надежди на треньора Тодор Евлогиев – Паро взеха участие във втория турнир за годината за момичета до 12 години, провел се в хандбалната зала на Националната спортна академия "Васил Левски".
Момичетата на "Монтана" направиха равенство 1:1 в първата среща срещу "Света" /София/. Единственото попадение реализира капитанката на отбора Михаел Петрова. Във втория мач монтанчанки отстъпиха с 0:1 от ЛП "Суперспорт" от София. В последствие тимът от столицата, който развива женски футбол, стана победител. Със съществен принос за по-малкото поражение бе вратарката на "Монтана" Мартина Ангелова, която отчая нападателките на ЛП"Суперспорт". В последната среща момичетата на Монтана, видимо изморени, загубиха с 0:4 от НСА. Тимът на „студентките” води редовни занимания на базата и разполага с дълга скамейка от опитни играчки. НСА зае второто място, а след "Монтана" остана "Света" /София/. Този път в турнира не участваха момичетата на "Спортика" /Благоевград/.
"Преди няколко седмици бяхме четвърти, сега спечелихме третото място. В отбора има израстване и настроение и това ме радва. Резултатите на този етап не са толкова важни. Имаме нужда от качествени попълнения на отбора", коментира наставникът на "Монтана" Тодор Евлогиев.
Третият турнир за годината ще се проведе на открито на трева в края на април. Наградите на момичетата връчи бившия футболист на "Монтана" Тодор Праматаров, който отговаря за женското направление в БФС.
Купата за ДФК "Монтана" донесоха: Мартина Ангелова, Михаела Петрова /к/, Рая Георгиева, Петя Цветелинова, Христина Нинова, Ивет Захариева, Андрея Ангелова, Ива Илиян, Венислава Асенова и Ася Асенова.
27.03.2018, 21:23 часа
1216 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha