Извънредно! Касапница на Е-79 между Враца и Монтана, има загинали и много ранени /ужасяващи снимки/

Извънредно! Касапница на Е-79 между Враца и Монтана, има загинали и много ранени /ужасяващи снимки/ Жестока катастрофа със загинали и много ранени е станала преди минути на главен път Е-79 между Враца и Монтана, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. Кървавият инцидент е станал малко след разклона за Вършец в посока Монтана. На мястото на сблъсъка работят много спешни медици, полицаи и пожарникари от Враца и Монтана.
Движещ се от Монтана към Враца „Ситроен“ С3 с монтанска регистрация е предприел рисково изпреварване на автобус на "Чипровци експрес", при което се е забил челно в идващият отсреща миниван „Форд Галакси“, също с монтанска регистрация. На място от свирепият удар са починали шофьорът на „Форд“-а и спътникът му от предната дясна седалка. Шофьорката на „Ситроен“-а и пътникът, с който е пътувала, са пострадали тежко, в лошо състояние е и трети пътник от „Форд“-а.
В момента на мястото на кървавата катастрофа има две пожарни и две линейки от Враца, както и една пожарна и две линейки от Монтана. Пътят е напълно блокиран, като пострадалите вече пътуват към спешните центрове във Враца и Монтана. По неофициална информация в спешния център във Враца са докарани четирима възрастни - трима мъже и една жена, и едно младо момиче. На този етап няма информация коклко човека е имало в линейките, които тръгнаха към болницата в Монтана.
Мястото на ПТП-то прилича като след война, пътят е напълно затворен. Наоколо е пълно с разпилени части от двата смазани автомобила. Двигателят на френската кола е поне на 20 метра от нея в полето. Пътниците от автобуса са на близката отбивка в посока Враца и стоят пребледнели и безмълвни след ужасяващата гледка, на която са станали свидетели. В момента се координира с разследващите трафикът да бъде пуснат в едната лента, за да се източи огромното задръстване на международния път.

Очаквайте подробности!
09.04.2018, 12:24 часа
62693 8
Коментари

Няма полиция !

11.04.2018, 00:25 часа
Там е прав участък , вижда се и на снимките прекъснатата маркировка. Рейсове и тирове вървят с над 100 км в час, изпреварва се бавно. Миналата зима едвам спрях до мантинелата , че тир изпреварваше тир и другия не го пускаше да го изпревари. Ужас !

Цанко Секса

10.04.2018, 02:55 часа
Най-вероятно са цигани, то само такива карат форд галакси и други подобни цигански ванове

данчо пръча

09.04.2018, 17:29 часа
абе идиоти умрехте ли бе шизофреници хаха?ще ви зарова у девене при пачо носа пичката лелина да ви еба ще ви лисна киселина по езика !червеи да ви ядат живи по дробовете!мрете бе олигофрени монтански!

Der

09.04.2018, 15:14 часа
Тая сврако ако оцелее, да си плати разноските по мобилизацията на спешните екипи и после да бъде осъдена една година ефекривно в МЪЖКИ затвор.

80 че и 90%

09.04.2018, 15:06 часа
Трябва да си много малоумен за да тръгнеш да изпреварваш на завой без видимост. Но явно 80% са останали в територията и довършват и малкото останали нормални хора. Ако ти я останат заслужават първо да ги бият публично и после 20-30 г. затвор.

Читател

09.04.2018, 14:41 часа
Напоследък няма празници без катастрофи...Ей хора, мислете преди да изпреварвате! Не играйте на руска рулетка!:(

Безумие

09.04.2018, 13:16 часа
Дилема дали да пристигна 10 минути по-рано или 10 мин. по-късно? Аз предпочитам да пристигна и 30 мин. по-късно, но жив, лошото е, че ето такива който не мислят правилно са отнели живота, на хора който с нищо не са виновни и са спазвали правилата

путио маринкин

09.04.2018, 13:12 часа
ей тумбаци мрете да ви еба путката майна олигофрени живи ще ви воза у ковчег хаха!червеи да ви ядат живи нещастници брусове тумбаци пепеливи ще ви плисна киселина в очите!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha