"Ботев"/Кобиляк/ спечели с 3:2 дербито с "Пъстренец" и оглави класирането в V-та монтанска дивизия /снимки/

"Ботев"/Кобиляк/ спечели с 3:2 дербито с "Пъстренец" и оглави класирането в V-та монтанска дивизия /снимки/ Отборът на "Ботев" (Кобиляк) победи с 3:2 като гост отбора на "Пъстренец" (Долно Белотинци) в дербито на XVI кръг от първенството на монтанската „Б” ОФГ и го измести от първото място в класирането. Двубоят донесе много емоции на зрителите, които видяха  две дузпи и два червени картона.
В 23-та мин. голмайсторът на гостите Велислав Велков откри резултата след като бе изведен сам срещу вратаря. Малко след това Коста Георгиев засече в мрежата центриране на Ивайло Иванов и удвои. Отново Велков се оказа на точното място в 67-та мин. и направи разликата класическа.
Домакините намалиха в 74-та мин. от дузпа изпълнена точно от Тодор Бойков. Отново той оформи крайния резултат в добавеното време.
Двата отбора завършиха мача с 10 души. За спречкване главният съдия Никола Десиславов изгони с червени картони Силвио Яков ("Пъстренец") и Ивайло Иванов ("Ботев"). След двубоя гостите обявиха, че посвещават победата на своя съотборник Преслав Вълков, който вече е семеен човек.  
16.04.2018, 10:28 часа
1413 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha