Анални играчки за първи път? Да, моля!

Анални играчки за първи път? Да, моля! Използването на анални играчки за първи път може да изглежда леко страшно. Със сигурност трябва да се подготвиш – както физически, така и психически. Обикновено хората, които имат негативни усещания при първото изпробване на анални играчки правят грешката да действат твърде „агресивно“, вместо бавно и постепенно. От Cosmo сме тук, за да направим преживяването колкото е възможно по-приятно! Прочети съветите ни за това какво трябва да направиш преди, по време и след... аналните експерименти.
 
1. Приготви се психически
Витаят много табута и неразбирания около употребата на анални секс играчки, ето защо първият ти път в тяхната компания може да ти се струва не само странен, но и плашещ. За да бъде опитът ти успешен, не е лошо да се образоваш. Информацията ще ти помогне да разбереш какво да очакваш, което действа успокояващо. Запомни – това не е състезание. Правилната скорост е тази, с която се чувстваш комфортно.
 
2. Първата проба направи сама
Мастурбацията като правило е най-добрият начин да разбереш какво ти харесва и работи за теб. Аналните изживявания не са по-различни от останалите. Соло аналните игри са най-комфортния начин да се запознаеш със собствените си предпочитания. Изпробването на нова анална играчка с партньор също е забавно, но започнеш ли сама си осигуряваш безопасно място за експерименти. Можеш да подбереш различни типове играчки, по-дълбоко или плитко проникване, както и да спреш, когато си пожелаеш. Напълно възможно е експериментите ти да доведат до откриването на нови ерогенни зони и усещания. Както се казва, очаквай неочакваното.
 
3. Хигиената е важна
Да си го кажем направо – самозадоволяването с анална играчка включва пъхането на предмет в ануса ти, така че може би ще поискаш да почистиш „мястото“ предварително. Ако нямаш време, работа ще свършат и обикновени мокри кърпички, без съдържание на алкохол. За да си напълно сигурна, хубаво е да отидеш до тоалетна 30-60 минути, преди да се захванеш със забавленията. Не забравяй да измиеш зоната с топла вода и сапун след това или отново се довери на мокрите кърпички. Що се отнася до почистването след това, ОТНОВО използвай вездесъщите кърпички. Вана с английска сол също ще ти се отрази, защото отпуска мускулите. Тъй като в ануса виреят бактерии, които не бива да се разпространяват никъде другаде, щателно измий играчката със сапун и гореща вода.
 
4. Не използвай същата секс играчка и за ануса
Друг елемент, касаещ хигиената е логичен, но сме длъжни да го напишем – недей да използваш една и съща играчка за ануса и вагината.
 
5. Избери своя тип играчка
Замисли се какви усещания искаш да изпиташ и след това се спри на една (или повече) от стандартните анални играчки, които можеш да откриеш във всеки секс магазин.
 
Анални разширители
Съществува погрешно схващане, че аналните разширители се използват само като средство за подготовка преди анален секс. Реалността – те могат да се използват като напълно автономни секс играчки. Едно от най-големите им преимущества е, че те няма нужда да се мърдаш. Вместо това ти можеш да се концентрираш върху усещанията, които изпитваш, докато си ги поставила в ануса. Причината да се чувстваш толкова възбудена след поставянето на анален разширител е, че той упражнява натиск върху ерогенна зона, каквато е ануса. Имай предвид, че именно натискът, а не движението, е причина за оргазма при много хора. При първия си опит с разширител, използвай такъв с диаметър колкото пръста ти, защото е по-лесно за поставяне. Тези модели обикновено са във формата на ел. крушка или капка, по-разширени в горния край и по-тесни по-средата, за да могат комфортно да се „настанят“ между двете бузи.
 
Анална броеница
За разлика от разширителите, които се поставят и не се мърдат, броениците са създадени да стимулират ануса, като се движат нагоре и надолу. Топчетата се слагат едно по едно и след това се дърпат с различна скорост, в зависимост от желания ефект. След като се махнат, те вече са свършили работата си, а именно да направят нервните окончания на сфинктера още по-чувствителни на последваща стимулация. Чувството е подобно на това, което се получава при масаж на мускулите. За начало, избери броеница с различни по размер топчета. Започни с най-малките от тях и бавно премини към по-големите.
 
Анално дилдо
Дилдото е по-дълга анална секс играчка, която също трябва да се движи навътре-навън. Става и за вагинална стимулация, но само ако спазваш условието да не го преместваш от ануса към вагината. Стволът му е гладък и нежен, а в основата си има някакъв метод за прикрепяне към пенис колан или пенис.
 
6. Никога не забравяй лубриканта
Както ти е известно, анусът не се овлажнява естествено, както вагината, за това трябва да му помогнеш малко. Тъй като аналният разширител може да остане вътре в ануса за дълги периоди от време, бъди сигурна, че си нанесла достатъчно количество лубрикант, за да можеш после да извадиш играчката безпроблемно. „Бавно и хлъзгаво“ трябва да се превърне в новото ти мото.
 
7. Замисли се за материалите
Макар това да е аспект, който много хора пренебрегват за сметка на цената, наложително е да се замислиш за него. Материалът, от който е направена аналната ти секс играчка е важен. Нискокачествените материали могат сериозно да раздразнят ануса. Винаги се спирай на хипоалергични материали, без латекс и фталати. Различните материали допринасят и за различните усещания по време на аналната игра. Играчките от неръждаема стомана могат да бъдат използвани за смяна на температурата (горещо/студено) и са съвършено гладки. Минусът им е, че са по-тежки и не могат да се огъват, разбира се. Кристалните или стъклени анални разширители са много красиви и обикновено по-леки от металните секс играчки, но трябва да си сигурна, че са изработени добре. Не искаш да се счупят, докато са вътре в теб, нали? Силиконът е най-безопасния за кожата материал. Изработените от него играчки се почистват лесно и се огъват добре, което е голямо преимущество за новаците.
 
8. Можеш да прибавиш вибрации
Вибриращите анални разширители или дилдота внасят нови и неподозирани усещания. Вибрациите отпускат мускулите, което със сигурност е нещо, което ще ти бъде от помощ по време на първия ти път.
 
9. Можеш да се насладиш на аналните играчки по много начини
Както казахме, аналните разширители често, но неправилно се възприемат като загрявка аналния секс. Но те могат да се превърнат и в основното ти меню. Използвай ги за самозадоволяване или просто ги постави в моменти, в които се чувстваш по-палава от обикновено (например по време на романтична среща с партньора ти). Можеш да ги поставяш по време на вагинален или орален секс, за увеличаване на възбудата. Какъв метод на използване ще ти допадне най-много? Няма да разбереш, докато не опиташ!
16.04.2018, 13:30 часа
4358 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha