Сашо Ангелов хвърли оставка, явно усети какво става в "Ботев"/Вр/

Сашо Ангелов хвърли оставка, явно усети какво става в "Ботев"/Вр/ Старши-треньорът на „Ботев“ /Враца/ Сашо Ангелов обмисля да подаде оставка. Това обяви огорченият наставник минути след сензационната загуба от „Созопол“ с 0:1. Той беше категоричен: „Аз съм дотук!”.
На въпрос на репортери дали е уведомил за решението си председателя на управителния съвет на клуба и кмет на Враца Калин Каменов, той каза, че предстои да го направи.
Очевидно треньорът последен разбра какво се случва в клуба зад гърба му и това е преляло чашата. Сред врачани растат съмненията, че част от футболистите играят симулативно, за да не влезе отборът в Първа лига, за където няма пари и играчи. По-радикалните запалянковци дори съветват да се видят коефициентите на букмейкърите за победата на „Ботев“ над „Царско село“. Дали са прави … кой да ти каже?!
19.04.2018, 19:49 часа
5721 2
Коментари

Паоло Роси

19.04.2018, 21:16 часа
Варненското недоразумение трябва да бъде изгонено от Враца още УТРЕ !!! Това е ПОРЕДНИЯТ мач с интересен тото-резултат !!! ВЪН от Враца !!!

БОТЕВ

19.04.2018, 19:57 часа
Сашо е страхотен треньор ! Той беше човека ,който ни вкара в А група миналия път , няма никаква вина за слабата игра на тия тъпанари .....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha