ПГТР във Враца взе участие в Панаир на учебните предприятия в Пловдив

ПГТР във Враца взе участие в Панаир на учебните предприятия в Пловдив Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство Враца взе участие в ХXI Панаир на учебните предприятия „Млад предприемач - ТФ ФЕСТ“, който се проведе от 25 до 27 април 2018 година в Международен панаир в Пловдив. В него взеха участие учебни предприятия от България, Сърбия, Черна гора, Румъния и Люксембург.
ПГТР Враца се представи с учебно предприятие „Лукс ауто” ООД, чиято основна дейност е търговия с луксозни автомобили и аксесоари за тях. Ръководител на ученическата фирма е старши учител Ирена Димитровска –Андреева. Фирмата беше единственият представител от област Враца. По време на двата работни дни учебното предприятие реализира много сделки, както с физически лица, така и с други фирми.
Фирмата получи сертификат за участие на ТФ ФЕСТ 2018  и грамота за най-оригинална идея за каталог от УП „Дамасцена” ООД. УП „Лукс ауто” ООД Враца взе участие в няколко конкурса „Най-добри рекламни материали“, „Най-добър щанд“, „Най- добър каталог“ и „Млад счетоводител“.
Евгения Евгениева от единадесети клас се класира на второ място в конкурса „Млад счетоводител“, организиран от Висше училище по застраховане и финанси в София и получи стипендия 900 лева.
29.04.2018, 17:24 часа
1335 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha