Топ готвачи участваха в хепънинг в двора на гимназията по търговия и ресторантьорство във Враца /снимки/

Топ готвачи участваха в хепънинг в двора на гимназията по търговия и ресторантьорство във Враца /снимки/ Топ готвачи, известни с уменията си не само в България, но и по цял свят, пристигнаха днес в двора на гимназията по търговия и ресторантьорство във Враца, видя репортер на BulNews.bg. Участието на майсторите в кулинарията бе на специален хепънинг, по време на който учениците показаха уменията си във всички сфери на кулинарния свят. 
Гимназистите представиха демонстрации, заедно с гостуващите готвачи – шеф Любомир Тодоров, бивш възпитаник на гимназията и неговите приятели - популярни лица от телевизионните формати, ученичката на шеф Виктор Ангелов от Hell's kitchen България Светлана Илиева и шеф Борис Петров от VIP Brother. По време на хепънинга се проведоха състезания по бързо сервиране, Workshops по приготвяне на палачинки, скара, коктейли, плодови и сладкарски изкушения. Учениците демонстрираха своите умения в сгъването на салфетки. Присъстващите на събитието имаха възможността да се срещнат с доц. Момчил Антов от СА "Д.А.Ценов" Свищов, бивш възпитаник на гимназията, който изказа своите благодарности към директорката Румяна Петрова и учителите в майсторското школо. На празника присъстваха още народният представител Петя Аврамова, областният управител Малина Николова, кметът на града Калин Каменов и шефката на регионалното управление по образованието Галина Евденова. 
Градусът на настроението бе поддържан с акомпанимента на духов оркестър „Огоста“, а след игрите и сладките изкушения, всички присъстващи имаха огромното удоволствие да се насладят на балканската кавърма приготвена в „Юнашки“ тиган с диаметър 1.70 метра.
13.05.2018, 12:15 часа
5383 1
Коментари

от антона

13.05.2018, 21:39 часа
сега остава и строителния да измажат една стена със топ строителите на държавата-бойко и ковачки
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha